HipnozX En tehlikeli zaman 40 günmüş hamile kalma ihtmali çok yüksek olurmuş. Herkesn kanaması ne zaman biterse ozaman lohusalıgı biter. 40 gün sınırdır
MeryemT Doktorum 3 hafta sonrası için ilişki uygun gördü ve hamile kalmak istiyorum bebeğimi kaybettim çünkü hamile kalmamda bur sakıncaca görmediler korunmasız devam edebilcegimi söyledi doktorlarım 🙏
Beybeybi Nahirep vala dogru ben almanyadayim ve almanlar bile uygun gormuyolar 6 hafta cinselik olmasin dedi artik siz dusunun kanama bitse bile kadinin vucudu cok hasas o haftalar taze vucut kendini toplamasi gerek
Nahirep MeryemT annem hoca dinen haram derdi nasıl adetliyken beraberlik olmuyorsa lahusaliykende olmaz ben iki aylık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum 40 gün beraber olmadık yine lohusali olunuyormus
Birkuzucukbeklerken minik_koala_ve_annesi yok anacim senin annen 40 da değil sen 2.5 aylıkken hamile kalmış kardesine kendimden biliyorum kızım 11 aylık ben 00.00 itibari ile 36 haftalık oluyorum ikinciye tam 1 yaş olacak aralarında sizin gibi 😂😂😂😂
Birkuzucukbeklerken minik_koala_ve_annesi kendim den biliyorum ben 😅😅😅 aranızda 1 yaş olması için 40 li bebek 1.5 aylık olur annenin 10.5 ay hamilelik yaşaması lazım o da imkansız 😂😂😂😂
Sinemkocak Pikachuuubaybi kanama bitse de 40 gün beklenmesi gerekir. Hemd dini açıdan hemde sağlık açısından olmamasi gereken bir durum.
Meshra_15 Sinemkocak kanama bitince 40 gün beklencek diye bişey yok dinde arkadaşlar herkesin kanama süresi farklidir kiminin 10 gün kiminin 20 kiminin 40 bu 40 gün fazlası olursa eğer dinen özür kanaması oluyor
Nahirep Aysehsdmr evlilik ve mahremiyet kitaplarında okumuştum aslında bütün evlenicek olan ciftlarin önceden okuyup bilgilenmesi lazım çoğu şeyi yanlış yapıyoruz
Beybeybi Nahirep aynen ben evlendigim hafta esim bana siparis etmisti sagolsun ben ondan kucuktum yasca bisey merak edersin oku dedi okudum hepsini kimseye sormaya ihtiyacim olmadi