Morkelebek26 MeryemT 40ı çıkana kadar normalde eşlerin birbirine yaklaşmaması lazım nasıl olacak ki o iş 🤔
GoktugAlp KudurtmaMakinesi kanama bitmişti adette gördüm sonrasında eşimle birlikte olduk ondan sonrası hamile kaldım hamdolsun 😍🤲🏻
Pikachuuubaybi Morkelebek26 önemli olan lohusa kanamasınin bitmesi bittiyse temizlenip normal hayatına dönebilir kişiden kişiye değişiyor kimi 20 günde bitiyor kiminin 40 belki daha uzun süren de vardır
minikkurabiyelerinannesi GoktugAlp Nasıl olmuştu doğum şekliniz ? Hani sezaryen doğum olduysa zor oluyor ondan sordum 😑🥲
Sinemkocak Pikachuuubaybi kanama bitse de 40 gün beklenmesi gerekir. Hemd dini açıdan hemde sağlık açısından olmamasi gereken bir durum.
Birkuzucukbeklerken minik_koala_ve_annesi yok anacim senin annen 40 da değil sen 2.5 aylıkken hamile kalmış kardesine kendimden biliyorum kızım 11 aylık ben 00.00 itibari ile 36 haftalık oluyorum ikinciye tam 1 yaş olacak aralarında sizin gibi 😂😂😂😂
GoktugAlp KudurtmaMakinesi bacişkomm kanama bitti adette gördüm 40 dam çıkmıştım ne gunahi olabilir ki çıktım kırkındam iyikide doğurmuşum beraber büyüdüler şimdi çok rahatım yine hamileyim 9 yıl sonra
Meshra_15 KudurtmaMakinesi lohusa kanaması bitti ise dinen her hangi bir sakıncası yok ama sağlık açısından 40 i tamamlanayi oneriyorlar