Arzu_uu cansualisa ya bilgisizliğinden yada bebegınız ayağını açmamışsa öyle demek istemiş olabilir tahmin yürütmek için sen takma kafana çok barız belli organı utrason kağıdında
Seyma0323 cansualisa aynisi basima geldi canim o yuzden emin konustum hahaha Ama nolur nolmaz detayliyi bekle orda kesinlesir benim orda kesinlesti
cansualisa Seyma0323 ben özelde ki doktorun tecrübesine inanıyorum cunku yüzde yüz konuştu 😀 fotosunu da veriyorum salona asarsın dedi ama işte insanda şey oluyor😀
Seyma0323 cansualisa aynisi banada yaptilar🤭 aynen böyle resmim var şimdide 21+3 olduk ama sen genede nolur nolmaz detayliyi bekle canim öyle mavis mavis seyler al
cansualisa EmineDefneGokce 😀😀😀 evet ama devletteki stajer kıza benzetti😀 snra gösterdim evet. Dedi saçmaladı snra kemik yapısı erkek dedi bir şeyler dedi😀
EmineDefneGokce cansualisa ama kuzum bildiğin erkek aha bak pipi 😂😂😂 sallamış stajyer ya da tam bakamamış
Seyma0323 cansualisa bişey olmaz kizlarda mavis mavis giyer😁 ama massalah pipisi tam belli hata olamaz
EmineDefneGokce cansualisa vay salak ya he çok önemli kudur deseydin . Sallamış kuzum bak pipisi bariz belli
Aselsmom_ girl_boy_annesi evet canım 9 haftalık resmini atmıştım kız demişti son adet tarihini ne zaman ilişki olduğunu sormuştu kız demişti ama şimdi bu resmini atınca %80 erkek dedi 😍
girl_boy_annesi Aselsmom_ canım zaten o Sat meselesi herkeste tutmuyormuş çok sevindim bir KIZIn vardı dimi Oğluşlarımız sağlıkla gelsinler 💙💙🤲🏼🤲🏼
cansualisa Elifderin34 özelde ki erkek dedi yüzde yüz al Sana pipi resmide dedi salı günü bu stajerrr kız kıza benzıyor dedi 😀
cansualisa Seyma0323 eşimde diyor bırak göremedi kafadan sallıyor 😀 erkek diye tahmin etse kıza dönmesi zor göstermedi diye kıza benzetti demiştir diyor😀