ayse3452 Dilarey Kasılmalar sıcak Hareketlerı 😃🤦🏽♀️32 haftalıgız 2.220 gr 42 cm son zamanlar gecmıyor bıran once gelse dıye bakıyoruz
Evrem1234 Dilarey 32+3 merhabalar. Sıcaklar çok bunaltiyor. Birde erken doğum riskinden dolayı ciğer geliştirici falan vurunduk bebisi bekliyoruz sağlıkla. Kasıklarda fena baskı var yuruyemiyorum hiç
3babymom Dilarey 32+5 olduk aşırı sıcaklardan boğuluyorum hamilelik çok zor geciyo ağrılı halsiz ve iştahsız şekilde bı de üzerine kavurucu sıcaklar gerçekten bitik durumdayim 😩
Mavidunyamm Dilarey benim oğlumda çok hareketli 🥰 ben detaylida bile yüzünü göremedim 🤣 birkaç günne özel hastaneye gdiciem ordaki doktorum veriyor renkli yüzünü 😍
Mavidunyamm Dilarey valla en son 2 hafta önce gittim devlete gittim 🤦🏻♀️ kilosunu geç boyunu haftasını bile söylemedi ben en son kalkarken kaç haftalık dedim 30 dedi o kadar 🙄
SinemUnalOzturk 32+4ten selam 🙋🏻♀️ bizde de sert tekmeler cok nadir ama hep hareket halinde masallah 🙂 benim d iki hafta önden gidiyo kilo olarak. Onun dışında sıcaklar çok fena darliyor zaman geçmiyor 🥺🤷🏻♀️
Dilarey Mavidunyamm Mavidunyamm @minigimiz bize 31+3 te 1880 gram dedi. Bakalım 18 agustosta randevu var kaç diyecek 🥹