girl_boy_annesi _gmzenur_ inşallah canım 18. Haftada devlette öğrendim net yada kesin falan demedi sadece cinsiyeti söyledi devlet zaten cinsiyeti pek önemsemiyor çoğu yerde Özele gidiyorsan daha güzel öğrenirsin
_gmzenur_ girl_boy_annesi Özele gidiyorum kuzum ordaki doktorum işte emin olamadı 🤷🏼♀️ Haftaya tekrar gideceğim bakalım o zaman ne diyecek🥰
_gmzenur_ girl_boy_annesi Çarşamba gideceğim canım 13+1 olmuş oluyorum 3 günde önden gidiyorum 13+4 kuzum
qamzet humeyrasmother maşallah Allah gönlünüze göte versin nasıl yükleniyor foto bilgi verir misiniz rica etsem
hayallliiim qamzet image yükle diye googleye yaz canım ilk çıkan sayfa resmi yükle kopyala kısmı var ordan kopyala yapıştır
1erkekkannesiiii qamzet mutluresim sitesinden fotoğrafı yükleyin çıkan uzantıyı kopyalayıp buraya yapıştırın 🥰
_gmzenur_ girl_boy_annesi İnşallah canım sen benim oğlanda öyleydi değince umutlandım biraz hayırlısı olsun inşallah 🥰🤲🏼
HipnozX ebru345 sizin bebişin arkası dönük:) ben fotograf müsaitse paralel ya da dik liğe baglı olarak tahmın edebiliyorum. Profesyonel değilim☺️