_gmzenur_ Bugün cinsiyet için tekrar gittim doktoruma gene göremedik cinsiyetimizi😏Doktor resimdeki çıkıntıdan dolayı emin olamadı ilk kız ihtimali var dedi sonra erkekte olabilir dedi büyük bir muamma dedi🤷🏼♀️ Tecrübeli arkadaşlarım sizce cinsiyetimiz ne ?
HipnozX _gmzenur_ en alttaki resimde kız gibi duruyor bu şekilde olanları anlayabiliyorum da benimki böyle poz vermedi çözemedim cinsiyetini:)
_gmzenur_ @girl_boy_annesi kuzum gönderime baksana? Biz bugün kontrole gittik gene göstermedi benimki🤷🏼♀️😏
_gmzenur_ HipnozX teşekkür ederim canım Doktorda arada kaldı bacak arasında bir çıkıntı var dedi ama net birşey demedi kızda alabilir erkekte dedi 🤷🏼♀️
HipnozX _gmzenur_ benm önceki bebegimde o en alttaki resimdeki çıkıntı direk yukarıya bakıyordu dik olarak erkek bebekti. Burdakinde paralel ve karşıya bakıyor. Bence kız:) hayırlısı olsun
_gmzenur_ HipnozX Benim de ilk bebeğim kızdı canım onda böyle bir şey yoktu düzdü ondan şaşırdım 😂 en alttaki resmî videodan çektim en üstteki resimde bacak arasında sıkışık ufak birşey görünüyor net görülsün diye 🥰 Amin inş canım teşekkür ederim ☺️
HipnozX _gmzenur_ benimde dün bakıldı böyle cıkıntı yoktu net ama bacak arası dolu gibiydi:) hayırlısı olsun🥰
_gmzenur_ HipnozX amin inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin senin bebeğin ne kadarlık ?
girl_boy_annesi _gmzenur_ canım o çıkıntıdan Benim oğlanda da var hatta buraya attığım da kimi erkek kimi kız dedi çünkü çok dik değildi
_gmzenur_ girl_boy_annesi Yaaaaa inşallah kuzum bende net öğrenirim de 🤲🏼 Sen kaçıncı hafta da net öğrenmiştin?
girl_boy_annesi _gmzenur_ inşallah canım 18. Haftada devlette öğrendim net yada kesin falan demedi sadece cinsiyeti söyledi devlet zaten cinsiyeti pek önemsemiyor çoğu yerde Özele gidiyorsan daha güzel öğrenirsin
qamzet humeyrasmother maşallah Allah gönlünüze göte versin nasıl yükleniyor foto bilgi verir misiniz rica etsem