Asilbeyveannesi Minigindunyasi çok yoğun bir doktor canm ya ama geçen bir arkadaş şey demişti formda muayene ücreti ilk yatıran sisteme izliyormuş diye ne kadar doğru bilmiyorum ama benim acil sevk olmasına rağmen 1 hafta bekledim
Minigindunyasi Asilbeyveannesi nerden yatırıyoruz ücreti ben Van’dan gelecm o yüzden burda resmen doktor bulamiyorm
Asilbeyveannesi Minigindunyasi Van mi ? Hay Allah ne desemki şimdi gülüm hani öyle söylendi ama ne kadar doğru bilmiyorum yanlışta yinlerdirmek istemem
Minigindunyasi Asilbeyveannesi normalde oraliyim ailem orda canım eşimin işi gereği düştük buraya resmen
Asilbeyveannesi Minigindunyasi hay Allah ya nasi yapcaksin peki kimi araya sokmayı düşünüyorsun yada eylüle randevu alman sorun olurmu
Minigindunyasi Asilbeyveannesi bende senle aynı haftaligim cnm Eylül fln yok olmaz ya burda bulcm yada bişe yapcm artk
Asilbeyveannesi Minigindunyasi kese burda elimden bişe gelebilseydi inan yardımcı olmayı çok isterdim
Minigindunyasi Asilbeyveannesi sağol canım bende bulcm birini umarm yada doktorum umarm hemn geri gelir
Minik_2302 Alparslaninannesii Evet eli de çok hafif maşallah yani yapanlar çok memnun bilemiyorum şimdi kişiye göre değişiyor bence ağrı eşiğine bağlı bişey galiba 😊
Yasminaydemir Niss1 hemen arasak randevu veriyorlarmi balcalida doğum yapmak istyrum çünkü bı yakınım orda yaptı beğendi ilgililer dedi acilden girmisti