Merel Padfoot Ben özel bolgemde batma oluyordu.. Yururken zorlaniyordhm, otururken sanki orama biri bıçakla saplıyor gibi idi o şekil de anliya bilirsiniz
Nisa1710 Padfoot off aynı vajinamda batma oluyordu o berbat bişey hatta doğum sancısı sanıp doktora gitmiştim gece skkkf sma normal sancı onla alakasız . Bence kanala girmiş olabilir
Gnl35 Padfoot yere oturun bacak bacak üstüne atmaya çalışın eğer atqbiliyorsanız daha ver demek atamıyorsanız kanala inmiş demekmiş. Ben atamadım 2 gün sonra doğdu. Erken doğdu ama yinede çıktı. Kocakarı olayı ama bana mantıklı gelmişti.
Edizimmm Padfoot çok şükür bende fatmanur hoca takipliyim de merak ettim hastane nasıl doğum vs. Sağlıkla büyüt inşallah 🤲
Edizimmm Padfoot birde Fatmanur hoca izindeymis de benim haftaya 20.hafta tetanoz aşısı için size birşey dedimi sağlık ocağından cagardılar da olmam gerek dimi
Padfoot Edizimmm teşekkür ederim ☺️ biz çok memnun kaldık. Odamız temiz ve güzeldi. Ebeler tecrübeliydi çok yardımcı oldular. Tetanoz için özellikle bi ısrarda bulunmadı ben 2. Dozu olmadım
Nahirep Ecceee ay benimde öyleydi doğum başlamıştı ama bebeği başı halen kanala inmiyordu zor oldu doğum rahim ağzı bebeğin baş çevresini tutmuştu açılma vardı ama baş yukarda kalmıştı zor oldu ama dogdu