naciye9095 ben burda eskilerdenim 3 kez bebeklerimin kalpleri durdu 3 kez hamile kaldım hep 7-8-9 haftada durdu son 2 sinde iğne ve aspirin kullanırken durdu doktoru bıraktım norml.diyodu olması bende burda rahimde sorun olabilio die okudum gittim direk burda vakıf üniversitesi hastanesi var kayıplarla alakalı tüp bebek bölümü ilgileniyormuş tüp bebek doktoruna geçtim rahîm filmi çekil dedi çekildim ve rahmim çok kötü çıktı yani bebeğin yerleşecek yeri yok dapdarmis rahmim yer yapıldı genişletildi smdi 4.kez hamileyim şuan kontrolden eve geldim 13 hftam bitiyor ilk kez ilerledik iğnelere yine devam ama ben eminim ki rahmim düzeldi o yüzden ilerliyor her kontol korkarak geçiyor ama çok şükür iyi gidiyoruz ikili test sonucu bile güzel çıktı hatta yüzde 80 erkek diyorlar bu anları duymak hayal rüya gelirdi ama şuan kötü zamanlarım geçti herkes okusun diye hep yazıyorum tabiki herkesin sorunu başka çıkabiliyor sadece iğneyle ilerleyen de var ama benim ilerlemedi rahîm filmi çekilmek te cok önemli cok üzüldüm cok ağladım cevremde gülerek söylenmeyen şey kalmadı herkes kucağına aldı bi tek ben böyle oluyordum o yüzden kayıp yaşayan anneler çok iyi anlıyorum rabbim imtihan ediyor cunki daha iyisini vericek ben hep bu şekilde kendimi teselli ettim eşimde destekcim oldu ikimiz birbirimize destek olduk birgün anne olacağız bizde sadece sabır 🤲🏻