Sermec27 Soruyorumm canan Karatay zararlı diyormuş Canan Karatay kim yaa kadın doğum doktoru mu kaç anne yüklemeden dolayı bebeğini kaybetmis valla akıl alır gibi değil gerçekten
Soruyorumm Sermec27 ya kalp doktorundan başka her şeye lafı var kadının ve insanlar hipnoz olmuş gibi inanıyor gittiğimiz doktorlar neden bizim ve bebeğin kötülüğünü istesin özel de oara için diyecekler o zaman devlettekiler neden istiyo
gkbyza Ben yaptırmadım ama kimseye yaptırma diyerek vebal alamam. Yaptırmadığım halde dikkat ediyorum ama diyet gibi beslenmeye çalışıyorum. Düzenli aralıklarla da ölçüyorum zaten şekerimi ve düşük çıkıyor hep..
Deletedmom8373 gkbyza Ben besleniyorum öyle bodoslama ama bilmiyorum birşeyi yanlış yapıyormuyum diye içim hiç rahat da değil
Sermec27 Soruyorumm yani kaç yıl bunun okulunu okumuşlar zararlı bir şeyi neden gebelere onersinler akıl var mantık var çevremde şeker yüklemesi yaptırmayan yok maasallah hepimizin bebeği de çok sağlıklı bir arkadaşım yaptırmadı sanırım onda da şeker varmış zaten bebeği iri doğdu çocuğun su an da şekeri sınırdaymis hala diyorlar şeker yüklemesi zararlı acaba yaptıran mı zarar gördü yaptırmayan mı
Zytng Deletedmom8373 24-28. Haftalar arasında yapılıyor, benim doktorum 26da yaptırdı. Devletteki sonuca da bakar doktorunuz merak etmeyin
Usnac1995 Ben yaptırmadım düzenli açlık tokluk ölçtüm ama 31. Haftada şekerim yükseldi. Şimdi diyet yapıyorum. Ne yüksek ne düşük idare ediyorum. Ama madem ben açlık tokluk ölçümü ile şekerimi ölçebiliyosam diyet yapıyosam neden şeker yüklemesi yapayım ki.
Sermec27 Usnac1995 ama işte herkes sizin gibi yapmıyor siz mesela düzenli ölçüm yapıyormussunuz veya diyet yapıyormussunuz bu zararlı diyip yaptırmayanlarda sizin gibi yapsalar amenna zararlı diyip pastalar börekler tatlılar ne bulurlarsa yiyorlar şekeri bebeğe yüklüyorlar sonra da yok yükleme zararlı diyorlar bu doğru değil işte
maviiiayyy Usnac1995 oncesi teshis icin sonrasi beslenme ile duzelip duzelmedigine bakilmasi icin. Baslangicta tolere edebiliyorsaniz abartmamak kaydiyla beslenmenizden kismaniza gerek kalmazdi
Sleepless_Mother Deletedmom8373 şeker yuklemesi kötü bişey değil etrafa bakma sakın bişey olursa Allah korusun etraf mi olucak yanında önlemini alırsın diyet yaparsın ilaç kullanırsın ben şeker hastasıyım insülin kullanıyorum 31+3 haftalık hamileyim başından beri günde 4 defa iğne oluyorum niye evladım için bacaklarım kollarım yara içinde demem o kimseye bakma
Biroglanannesiii Gerçekten çok merak ediyorum bu yaptırma diyenler neden yaptırma diyor artık neden yapılması gerektiğini açıklamayacağım yaptırma diyenlerin açıklama yapmasını bekliyorum neden yaptırılmaması gerekiyor !!!??
Sermec27 Biroglanannesiii bende onu merak ediyorum zararlı diyorlar tamam da zararı ne bu kadar şeker yüklemesi yaptıran gebe var hangimiz zararını gördük şeker yüklemesi güya şeker hastası yapıyormuş valla çevremde o kadar çok yükleme yaptıran var ki ne biz ne de bebeklerimiz bir zararını görmedik kimse de şeker hastası olmadı sadece bir arkadaşım yaptırmadı sanırım onunda çocuğunda şeker var şekeri sınırda çıkıyormuş zaten baya kilolu doğmuştu ee şimdi zararı kim gördü yaptırmayan mı yoksa yaptıran mı
Biroglanannesiii Soruyorumm Canan Karatay kim 😂😂😂 şu hamurdan uzak durun diyen ama lahmacunları gömen kendini söz de doktor ilan kişi mi 😂
Biroglanannesiii Sermec27 Vallahi yaptıranlardan hiç kimse de duymadım çocuğun da bir problem olduğunu Ya da anne de ama yaptırmayanların en basiti doğum şeklini bile değiştirirken en kötüsü karın da ani ölümüne kadar duydum Ben Yurt dışındayım Amerika da burada yaptırmak kesinlikle zorunlu yaptırmama gibi bir lükse giremezsin öyle bir şey yok
Burcukacar35 Benim doktorumda istemedi yaptırmamı. Sadece sağlık ocağında açlık tokluk şekerine baktırdı. Onu da özelde değil sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi.
sym25_ Deletedmom8373 Şeker yüklemesinin herhangi bir yararının da zararınında olduğunu düşünmüyorum. O yüzden ben yaptırmadım bu tamamen kişisel bir karar. Kendiniz karar verin doktorunuzla konuşun
Soruyorumm Biroglanannesiii ceviz yiyin kurtlu elma yiyin diyip zeytinyağı içen teyze lahmacunda gömüyomuş demekki ben pek takip etmem kendisini
Biroglanannesiii Soruyorumm Çıldırmış valla onu doktor yapan tıp fakültesinden de şüpheliyim ki gerçekten bu konu da saçma şekil de yorumları varsa doktorluğundan şüphe ederim
Sermec27 Biroglanannesiii işte kısa ve net yaptıran herhangi bir gebe olumsuz bir şeyle karşılaşmiyor hiç görmedim bende yaşamadim ama yaptırmayan eğer ki şekeri varsa bebek ölümü doğum şekli iri bebek bebekte doğumsal kusurlar bebekte ve annede şeker hastası vs vs diye devam ediyor ya zararlı bir şey olsa neden bunca profesör doktor ısrarla yaptırın diyor yok ama o kadar bu işin okulunu okumuş doktorlar bilmiyor sadece canan hanım biliyor ne denir ki