Efulimm2608 Acemianneszn Maşallah canım,Sağlıkla analı babalı bütüyün kuzucugu inşallah 🤲🏻 Darısı 31 günü kalan bana😀Ve diğer tüm bebek bekleyen annelere olsun🌸🙏🏻Benim de ilk oğlum normal oldu bunda ise neler bekliyor beni hiç bilmiyorum🥺 Doğum Özel hastane mi devlette mi oldu acaba 🤗 Devlet hastanesinde de epidural isteğe bağlı olarak yapılıyor mu bi bilginiz var mı bu konuda🙏🏻🌸
Minigiminannesiii Kızlar epidural devlet hastanesinde de veriliyor mu sadece özel hastanelerde mi var bilgisi olan var mı
Tueaksy Acemianneszn maşallah çok gauzel acilman olmuş sağlıkla almışsın kucağına darısı benim başıma 😌
Tunahan_rumeysa16 Acemianneszn normal sancı gelince ve açılmayıda bekleyince doğum zaten çok az bir dk da gerçekleşmiş olur epidural bile gerek kalmaz ama can tatlı ne yapacaksın:) sıcak suya girdim dediniz özel de mi doğum yaptınız bende şehir hastanesinde düşünüyorum doğumumu ocağa denk geliyor evde sancimi çekip gitmek istiyorum nasip olursa 2. Dogumum olacak suni sancı vermesinler diye evde beklemek, duşa girmek istiyorum inşllah istediğim gibi ilerler rabbimin de yardımı ile…
EdaKaraca96 haklisinesracim neyin kafası bu ya hikayenin güzelliğine takılmayın buraya takılıyorsun bazı insanlar gerçekten ruh emici
haklisinesracim EdaKaraca96 Zaten tebrik ettim güzel dileklerde bulundum ama baslik yanlış olmuş bunu belirttim. Sırf doğal doğum okumak için bakanlar da var, bu doğal doğum değil işte onu söylüyorum. Sezaryen hikayem dese biri ama içerikte normal doğum olsa bu da dile getirilir aynı şey yani. Başlık ve içerik uyumu önemlidir
aslansmommm haklisinesracim bende doğal doğum diye merak edip okudum çünkü elimde doğal doğum kitabı var hamileliğin başından beri okuyorum deneyimleyen birini görünce merak ettim değilmiş dediğiniz gibi 😊 doğal doğum müdahalesiz doğumdur doğru söyluyorsunuz 🌸
Acemianneszn aslansmommm ya ben oyle bir sey olduğunu bile bilmiyordum 😂 ikisi ayni anlam sandigimdan yazdim
Neussos Ne kadar zorlu ama güzel bir hikaye, çok güçlüsünüz. Sizin adınıza çok mutlu oldum. Güzel hikayenizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim, bebeğinizle de musmutlu büyümeler. <3
Acemianneszn Neussos cook teşekkür ederim darisi isteyen herkesin basina daha kolay dogumlar inşallah 🥰
Sevensevilen Acemianneszn hayırlı olsun çok istediğim doğal doğum hikayesini okuyacağım diye girdim ama doğal çıkmadı 😅
aslansmommm Acemianneszn doğrudur canım yargılamak için demedim zaten olabilir öyle şeyler 😊 doğmuş ya şükür 😁