Kızlar bu postu açtığım icin o kadar mutluyum ki anlatamam. Elhamdülillah ben meleğimi 38+6da kucağıma aldim darısı isteyen herkese nasip olsun. Geçen pazar günü pembe renkte çok az nişanım geldi o gün boyunca öyle geçti ertesi gun doktor randevum vardı doktorum suyumun gelmeye başladığını 2 cm acikligimin oldugunu söyledi enfeksiyon riski var diye hemen yatis yapıldı ve suni sanci vermeye başladılar akşam 9 gibi son kez suni sanci verildi etki etmeyince yattim sabah bi daha denenecekti ama saat 12de sancılarım gelmeye başladı ve koyu renkte kan geldi hemen beni dogumhaneye aldilar ağrılarım artmaya başlayınca rahatlatsin diye saat 1 gibi kuvete soktular sicak suya ama rahatlatmak yerine acilmami hizlandirdi sicak su 😅 1 saat içinde 2 cmden 4-5 cm e çıktı tabi cok hızlı olduğu için çok keskin bir sanci girdi ben nefes bile alamiyordum o an her şey silindi gözümden vucudumun her yeri istemsiz titriyordu ve epudral istedim 15 dk icinde verdiler 15 dk da etki etmesi surduyse o yarim saat zor dayandim ama epudrali verince cennette gibiydim 🤭 saat 4.30a doğru ağrılarım tekrar artti benim epudral dozunu artırmak icin ebeyi çağırdık ebe geldi acikligima bakti ki ne desim 10 cm olmuş bile 😍 ben şok oldum ama hemen dogum baslamadi ıkınma hissimin gelmesini bekledik 2 saat falan ama o da gelmeyince ebe artik her sancim geldiginde ikinmami soyledi çünkü bebeğin kafasi artık neredeyse çıkacaktı. İkinmak zordu yalan yok ama zafere giden yolda cekilen cile kutsaldır diyerek allah ne verdiyse ittirdim gücüm yettiğince ve saat 7,06 da oğlum dunyaya geldi 😊 biraz sonra da bebeğin eşini de cikardik ondan sonrası resmen çiçek böcekti oyle bir rahatlama hissi yok. Biraz kanamam oldu iki yerde yirtilmam vardi onlari diktiler su an sadece dikişlerim yüzünden uzanip dinleniyorum işte bu kadar 🙈