Ceyda388 Son #18 gunum kaldii belkide daha erken alincam yoruldum agirlasdim hemen iyilesmek istiorum dogum yapip 🤭
ayhankubra01 Yamur12345 son 21 gün az kaldı ama sanki zaman geçmiyor ya ağrılarım cogaldi . inşallah saglikla kucağımıza alırız bebislerimizi 🥰🥰
Mrserdur Yamur12345 ayniyiz son 26 sicaklarda o kadar bunaldim ki gelsin diye bakiyorun bazen bazende sacmalama gununu bekle diyorum😀
Yamur12345 Mrserdur aynn evden dışarı çıkamıyorum anca akşam çıkıp biraz yürüyüş yapabiliyorum bende inanki bunaldım doğsun diye gün sayıyorum
Aysh89 Son 1 yarın sabah 6ndq alacak doktor sabah 7 de sezeryan olacak bugüne kadar hiç bir hissiyat yoktu yarın aklıma geldikçe karmaşıklaşıyorum rabbim hepimize sağlıklı doğum versin. Sağlıkla miniklerimiz kucaklayalım
_prenses_annesi Aysh89 sıfır uyku. Sıtres heyecan korku. Ayy çok farklı bi duygu yaaa. Bende. Gidicem Allah ızın verırse. Son 4 saatim kaldı. Kanım yerınde yok sanki. Elim ayağım tıtrıyor. Hem korkuyorum. Hem bir an önce. Miniğime kavuşmak ıstıyorum. 😁😁🤭