Umayaden Kızlar merhaba ben 23 haftalık hamileyim yürümekte bile zorluk çekiyorum bi iki gündür doktora gittim aşaği düştüğünü söyledi. Hiç bişi yapmadı bi iğne vurdu sadece aynı durumu yaşayan var mi nasıl olucak nasıl düzelecek. 😔😔
[silindi] Umayaden benim duyduğum bildiğim ağır işlerden fazla ayakta durmaktan ve yürümekten kaçınmak çözüm oluyor kısaca ıstırahat etmeniz gerekiyor bebeğinizin sağlık durumu iyimi?
umran__ Umayaden kesinlikle başka bir doktora daha gitmelisin düzgünce izah etsin ve bildiğim kadarıyla birkaç tedavi yöntemi var. Sana uygun olur mu tam olarak bebeğin durumunu bilmediğimden yanlış yönlendirmek istemem ama kesinlikle başka bir doktora daha görünmen lazım
Pcoslubiranne Umayaden olabilir normal.kanamaniz olmadigi surece agrilar normal.Ben 23 haftalikkrn 1 gece hastanede yattim lekelendigim icin su an 31 haftalik oldum. O haftalarda zaten asagida oluyor. Is yapmayin dinlenin bol bol uzanin.
Umayaden Melismelo yok aşaği inmiş dedi işte korkulacak bişi yok dedi sadece canını acıtır. Bol bol dinlen dedi
Umayaden [silindi] bebeğin sağlık durumu iyi bi hafta sonra tekrar gel dedi Acı çekersin düzelir zamanla dedi anlam veremedim bende
Umayaden umran__ bebeğin durumu iyi göbek altında hareket ediyor hissediyorum hep ama zorlanıyorum yürümekte iğne vurdu sadece
Umayaden umran__ ığdır da başka doktor yok en iyisi bu özel devletteki doktorlar iyi değil başka gideceğim bi doktor sa yokki
[silindi] Umayaden ağır iş yapma dikkat et kendine daha bebeğin küçük allah korusun korkutmak deil amacım tedbir bizden takdir allahtan 🙏
oykumm_1233 Umayaden kuzum asagıda olması normal degilmi bende 20 haftalık hamıleyim benımkıde göbek deligimin altında hareketlerni bazen vajınamda bıle hıssedıyorum nerdeyse
Umayaden @"didemo oykumm_1233 bende öyle düşünüyordum Ama bi süre sonra yürümekte zorluk çektim vajinama doğru bi ağırlık bindi heran bişi çıkacak gibi oluyor. Meğerse aşaği inmiş bebek öyle dedi doktor.
Umayaden [silindi] yok cnm bıraktım artık dokunmak birşeye inşallah düzelir dediğin gibi artık gerisi nasip bakalım nolcsk
Umayaden rabialtunkaya senin de mi bnm durum gibi aşaği da nasılsin şuan bebek nasıl. Bnm çok ağrı oluyor yürürken
rabialtunkaya Umayaden benim ağrım az ama dikkat etmeye çalışıyorum en az 3 gün hiçbirşey yapmadan dinlen canım bacaklarını yukarı kaldır uzan
Umayaden oykumm_1233 hiç bişi önermedi korkma dedi korkulacak bişi yok dedi ama ayakta da durma fazla dedi
Beybeybi Umayaden benimde 16 haftalarda oyle olmustu. bobreklerim sismisti ve bebegi asagi itmislerdi ve doktor bana magnesyum veriyordu hap olarak bide vitamin hapim ama hep yat dedi sadece tuvalete gitmek icin kalk 10 dakika gunde yeter dedi dusunun sonra kizimi oyle 4 ay kadar hastaneye giderek ordadaeyatiyordum hep sukur kizim 40+2dee geldi oyuzden sen kakma bence