Esilamasal Cihan hastanesinde doğum ücreti ve muyane ücreti ne kadar acaba bilen varmi birde oranın anestezicisini çok kotuluyorlar doğru mu acaba
Mervece1 Esilamasal Hadi ya ilk kez duydum şu an. Görümcem de orada sezaryen oldu ama memnundu. Fiyatları hiç bilmiyorum ben maalesef
Mervece1 Esilamasal Muayene olup şansınızı deneyin isterseniz ama Betül hanımı da çok tavsiye ediyorlar cihanda aklınızda olsun
enesayazmoom Mervece1 ben cihana gitmiyorum ama doktorum Ertan bey in anlaşmalı hastanesi doğumu mu cihanda yapicaz nasip olursa önce sin de Betül hanıma gidiyor dum
Mervece1 enesayazmoom Betül hanımdan memnun kalmadınız mı benim bi yanım onda kaldı aklım onu da çok tavsiye ediyorlar.
AgahAli Bende Betül hanıma gidiyorum muayene 315 oldu doğum sormadım ama burada biri yazmıştı hala değişmedi 5800 diyordu inşallah doğuma zam gelmemiştir 33+5 benimde normal istiyorum ama tabi ki iki doğum şekli de korkutuyor 🥲
enesayazmoom Mervece1 yok çok tatlı bir bayan ama ben ilk doğumu mu Ertan bey de yaptım o sebeple bildiğim bir doktora gitmek istedim
Mervece1 Gizemkptn41 biz istikrarlı olursak ne yapabilir ki ? Ben istemiyorum sezaryen ya siz de sonuna kadar kararlı olun inşallah hayırlısıyla o yönde gider her şey
May21 Gizemkptn41 sezeryan istiyorum demedihiniz surece son haftaya kadar bekliyor normal dogum icin. Subat ayinda kendisinde normal dogum yaptim 39+6 da