ikkrk91 Doga12345 Avrupa yakasindaysaniz bakırköyde perinatoloji profesöru Gökhan Yildirim var. Kendi muayenesi . Ultrason bilgisi cok iyidir. Benim detayli ultrason haftam mayistaydi ozaman 850 tl idi fiyati. 30 /45 dkika sürüyor. Yani bende okadar sürmüştü ama ben daha oncede riskli gebelik kategorisindeyim diye ona gidiyordum oyuzden benim tum süreçlerimi biliyordu. Detayli bir rapor veriyor, cd ve renkli ultrason fotoğraflari veriyor.
Tubacngl Doga12345 Bakırköy’de perinatolog Mahmut Güngör var muayene ücreti 750 TL gidenler baya memnun bende Pazartesi gidicem
Ebruliya Doga12345 182 yada MHRS den saat 15.55 te bakmaya başla. Saat 16.00 Yeni güne sıra yenileniyor. Yoğunluktan düşmeyebilir. İki kişi bakın biriniz mhrsden bir kişi 182 den
Doga12345 Ebruliya canım perinatoloji için kadon dogumun onay vermesi gerekiyormuş direk randevu alınmıyor diyor
Ebruliya Doga12345 evet kadın doğumcu yeşil alan açıyor öyle sıra alabiliyorsun. Ama aklimizd bulunsun hergün saat 16.00 da sıra alabilirsiniz
Mlssaseker Okan üni eray çalışkan 970 tl Emsey hst oya pekin 1000 tl Delta hospital hakan gürbüz 950 tl Fetüs Klinik zeki şahinoğlu 1000 tl Bu fiyatları yeni almıştım doktorumun önerdiği perinatoloji doktorları ve fiyatları. Umarım yardımcı olur
TeoMom Mlssaseker Bende bu doktorları önerecektim kendi hastanem olduğu için emseyde oya hanımla yapacağız ama uzak kalıyorsa 12. Haftada Zeki Şahinoğlu yapmıştı memnun kaldım fakat evime çok uzak Bağdat caddesinde @Doga12345
Ravzaemine123 Doga12345 Avrupa mi Anadolu mu Avrupa ise Altan cebeci ii çok iii doktor kesinlikle tavsiye ederim
Mlssaseker Doga12345 ben pendikde cihan tıp merkezi var orada 650 tlye yaptıracağım yarın dışarıdan doktor gelip yapıyormuş. Yarın memnun kalırsam size yazarım 🌸