Deletedmom52620 mylittlebabym benim ilk gebeliğimde bende tık yoktu son doğuma girene kadar hiç hissetmedim. 2 gebeliğim bulantılıydı ama bir süre yaşadım sonra geçti
mylittlebabym Deletedmom52620 oh be bende neden mide bulantısı yok acaba bebek yok mu diye içim içimi yiyordu. Şuan sizleri duyunca rahatladım..
benimmdunyamm mylittlebabym benim arkadaşımın hiç olmadı mide bulantısı ney bilmedi betan kaç çıktı canım
mylittlebabym Sevensevilen pazartesiye gidicez eşim araba tamiri için Ankara’ya gitti şuan yalnızım. Ona da söylemedim kadın hastalıkları için gitmemiz lazım dedim pazartesiye gidicez :)
minnos6 mylittlebabym benim iki hamileligimde olmadi tiksinme fln rahat geçti şükür illa mide bulanck diye bise yok cnm icini ferah tut
Deletedmom52620 mylittlebabym yok yok kişiden kişiye değişir birde sende az Naz yap kocana ayy midem bulanıyor filan de hemen midem bulanmıyor çok rahat deme 😂😂 değerlendir güzelce bu vakitleri d
s_sila mylittlebabym hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallah. belirtilere takilma her gebelik kendine ozgu oluyor . Yine aynisi olacak diye bir sey yok💕
Dilekdilek33 mylittlebabym canm ben 20haftalik hamileyim DHA hiç mide bulantısı yaşamadım korkma içini ferah tut her hamilelik bir olacak die bsy yok
zamaneannesi80 mylittlebabym canım ben 24 haftalık oldum bu haftaya kadar ne bulantı ne kusma hiç bi belirti yaşamadım.. içini ferah tut 🤲🏻