Elifkatt12 Merhaba anneler ben 21 haftalık hamileyim ilk erkek dediler şimdi ise kız dediler eşyalarını nasıl almalıyım beklemeliyim? Ne kadar beklemeliyim yardımcı olur musunuz? Siz böyle bişeyle karşılaştınız mı?🙄😍🥰🥰
eslemesila Elifkatt12 detayliya giridniz mi orda ne dediyse odur muhakkak ama hiç kolay değil ya cinsiyet değişimi insan tuhaf oluyor ben 19. haftaya kadar öğrenemedim gostermiyordu doktor tahminde bile bulunmadı iyiki de bulunmamış geçte olsa tek cinsiyet söylediler şimdiye kadar yoksa insan ne yapacağını şaşırır
NurrrH Elifkatt12 ilk bebeğimde 22 haftaya kadar erkekti sonra kız olduğunu öğrendim 😂 ortak renklerde alın, veya acele etmeyin detaylıyı bekleyin 🌺
Annesininportakali53 Elifkatt12 kızlar böyle post açınca kalbime inecek gibi oluyor yapmayın 🤣🤣🤣 11 de %90 kız dedi 20. Haftada %100 kız dedi hem 3 farklı doktor ama böyle şeyleri görünce şüphe ediyorum valla detayliyada girmedim iki hafta sonra randevum var yine soruyum en iyisi 😆
Elifkatt12 eslemesila evet girdim canım detaylida ilk erkek dediler sonra kız dediler kendi doğum doktorum da ilk erkek dedi şimdi bilmiyorum özele gitmeliyim?🙄
Elifkatt12 Detaylı ultroson yapıldı zaten canım detaylı ultrosondaki doktorum ilk erkek dedi şimdide kız dedi zaten
Elifkatt12 NurrrH sağol canım benim detaylı oldum zaten ama detaylidaki doktor böyle dedi zaten orta renklerde alicaz yada özele gidicem bide🥰
Lilosum NurrrH Nasıl oluyor bu durum size 100 de 100 kesin dedi mi. Ben 14 + 4 üm alışverişe cıkabilirsin dedi henüz detaylıya girmedim değişir mi. Ama bende imkansız görüyorum cünkü bacak arası boş
Elifkatt12 Annesininportakali53 doktorun öyle dediyse öyledir kuzum ben detqyliyida girdim belki sende girersin üç domtorda öyle gorduse öyledir sen yine orta renklerde al da ama doktorun öyle dediyse kızdır ne guüzel hayırlısı olsun inşallah benimde net bişey olur artık😊
Elifkatt12 Lilosum Lilosum bece alışverişe çıkma kuzum yani yada orta renkler al bilmiyorum ki belli olmuyo çünkü değişiyor b mde anlamıyorum en iyisi bide özele gitmek ama bana sorarsanız çok acele etmeyin😊
Lilosum Elifkatt12 Özele gidiyorum zaten ama yinede yanılma var mı diye beynim çalkalanıyor sanırım doğmadan emin olmicam 😂
Annesininportakali53 Elifkatt12 detayliya girmiycem 14 gün sonra randevum var 25 haftalik olcam şeker yükleme var ona gircem bakalım kuzum ama hepsi %100 kiz dedi 🥰
Ozgerenali Elifkatt12 banada 20 haftalıkken kıza benziyor dedi 25 haftaligim şuan dün gittim erkek dedi şok içindeyim hayırlı evlat olsunlar ama gönlümden hep kız geçiyordu şok oldum
rabialtunkaya Ozgerenali bana ilk giitğim doktorum 12 haftalıkken net erkek dedi şimdi başka doktora geçtim bu da kız diyor ama bacak arası kapalı da diyor nasıl anladı anlamadım .
Elifkatt12 Ozgerenali ah kuzum hayırlısı olsun inşallah üzme sen kendini sağ salim hayirlisiyla bir evlat olsun inşallah🥰 işte sendede belirsizlik var bir belirlilik olsa ama işte nediyim Allah büyüktür bakalım canım🙏