cileklicookie Kizlar e bebekte indirim var, hamile gecelikler lcw da falan 150 dem asagi değilken 90a aldim az evvel pijama takimi 80e aldim 5li banyo kuvet setini 150ye aldim, zibinlarin tanesini 9.90 dan aldim normalde 15-19 lira arasi falan bi bakin
Vicky cileklicookie Canim siteden mi aldin, benimde küvet eksiğim var ancak cok pahali diye ertelemiştim. Acaba link veya aldiğin ürünü fotoğraf atabilir öisin? 🙏🏻
vesilece cileklicookie ben bilmeden alışverişe gittim canım sabah 150 hesapladığım alışveriş 90 tuttu 🤗
cileklicookie Nskyhn amin insalalh canim böylelikle son eksikleride bitirmis oldum bir depend kaldi ama onuda kilo alirim belki daha diye doguma son 1 hafta kala alirim diyorumm
cileklicookie Vicky https://resimyukle.io/r/KF3ZL0tVE3 Bunu aldim canim fileside vardi icinde kovasi vs 5li set kac gundur bakiyorum 200 dü hep bu set
Nskyhn Vicky https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebek-kuvet-seti-3-parca-pembe--file-hediyeli-p-byp-3009 Bana bu hediye geldi , çok tatlı görmeniz lazım ki kocaman ileride de içinde oynar
Vicky Nskyhn cileklicookie Çok tatli ama benim yerim yok o yüzden katlanilabilir alayim diyorum onlarin da fiyatlari maşallah iyi uçmuş🫣
cileklicookie Nskyhn iste bunun 5li olanini aldim magzada görmüştüm bende ikiside ayni inan rengi bile
cileklicookie Vicky yerim var şükür ama katlanir olanlardan camasir sepeti almistim cok dayanikli cikmadi oyle camasiri tasiyamadi bebegi tasiyamaz bu diye esim asla istemedi😂
Nurandson Vicky istanbuldaysaniz Eminönü havuzlu han da katlanır küvet kova masrapa ve file 290 tl😊 filesiz 250 tl ydi
Nskyhn Vicky katlanabilirlerin litresi boyutu küçüktü ben de onu alacaktım ama bu paraya gereksiz diye düşündüm.. çünkü çok okuyorum 6-7 aydan sonra küçük geliyormuş.
Vicky cileklicookie Bende o var memnunum ama bilemedim şimdi gözümde korktu. Banyomu görsen o kadar kücük ki bebek odasinda da yer yok o yüzden alamiyorum böyle🤭
cileklicookie Vicky anladim cabim yer sıkıntısı evet aslinda ben ilk kizimda kullanmadim bildigim legende yikadim ahshdb ama yaz bebesiydi ilk 40 cikana kadar legende salonda yikadim sonra temmuz ayi geldi soktum banyoya kucagimda yikadim dusakabinin icinde bi sekilde idare ettik 9 aylik ayaklaninca da hep dusakabin icinde yikadim gerek duymadim Ama şimdi bu kizim kisin dogacak salonda yikarim mecbur diyorum klima altinda birde onda kv vardi yanimda korkmuyodum hic 🤣🤣 bunda tek olucam diye fileli alayim dedim😂😂