Nus_12 gokcesmomm ne salak saçma bı yorum yapmışsınız sahabe isimlerine peygamber ismi diye yorum yapmanıza bişey demiyorum cahilliginize veriyorum.toplumumuzda bu isimler de öncelikli ve anlamlı. Siz kuzey doğu batı güney ateş bulut su ada koyun
Barbekusos gokcesmomm hahahahs tovbe tovbe. Hic gülesim yoktu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün hahahah
Elifikra01 Ebilfe Kuzum madem kızının adı Ebrar hadi buda Ensar olsun ☺ hem ikisi uyuyor hemde anlamları güzel
Ftmgl1207 Ebilfe ben selim ve Emre ismini çok beğeniyorum. Eşim Yavuz ismini çok beğeniyor. Tek isimden yanayız oğlumuz oluyor bizde kararsız kaldık 😂
Nus_12 Kahvesever neyi komik saçma bi yorum ne dediğini bilmeyen birisi tarafından ve buna gulen iki kişi.
DoktorS Ebilfe Bilgin güzel ileride iyi yerlere gelince Bilgin bey diye seslenirler havalı duruyor çok . İsim konusu bir çok insana travma yaşatabiliyor malesef . Çok dikkatli olmak lazım
Doga12345 emelakdogan Metehan diye bir ögrencim vardıı aman Yarabbim nasıl yaramazdı nasıl anlatamam.. Bizde o yüzden han ı atıp mete koyucaz sadece