Ebilfe Haftadayım hala aklımda en ufak bir işim yok erkek ismi ne kadar zormuş ya hiçbir ismi beğenmiyorum ben beğensem eşim beğenmiyor ne yapacam bilmiyorum anlamlı güzel isim fikirleriniz var mı Selim Doğu Doğukan Eyüp Bilgin Erdem Hazar Emre Sertaç benim aklıma gelenler bunlar ama hiçbirine tamam işte aradığım Budur deyip atılamıyorum kızımın ismini tek seferde çok beğenerek koydum Ebrar ismi bunda yapamıyorum
Deletedmom52620 Ebilfe Alaz Aral Arel Çağan Çağıl Deha Duhan Giray Gökalp Göktürk Hazer Kutay Noyan Pars Pamir Yankı Arkın Çınar Doruk Evren Gökalp Ilgaz İlkan Ayas Cenker Diyar Dora Ilgın Ogün Okay Yasir Yekta Yarkın Çağlar Mirhan Yüşâ Zeyd Ahlas
Emir_Arasin_Annesi Ebilfe bizde 20+2 olduk oglusumla belki fikir olur Emir Aras hem kızınızın ismine de uyumlu🥰💙
merve211 Ebrar’a en çok uyacak isim ezkar yada ensar eşimin bilgisayar şifresi üçüdür görümcem malesf ebrarı katmış eşimin önerisiyle nasip olur oğlum olursa Muhammed Ezkar olacak💕
Ebilfe Emir_Arasin_Annesi öğretmen olduğum için birçok ismin ne karakterde olduğunu bildiğimden birçok ismi malesef elemek zorunda kalıyorum emir isimleri genelde inatçı ve çok hareketli olduğu için düşünemiyorum
Seevviilll Emir_Arasin_Annesi cok güzel bi isim aramizda 4 gün varmis benim bebegimin cinsiyeti hala belli degil Yurtdisinda yasiyorum söylemiyorlar 🫤 cok gec söylüyorlar aldirma imkani olmasin diye 😕😕
Asasasas Hakan Kaan Görkem Gökmen Gökhan Uygar Haluk (haluk ismindeki ünlülere bayıldığımdan ben bir ara bunu düşünmüştüm) Salih Serhat Batuhan Kutay Alihan
Emir_Arasin_Annesi Ebilfe yengem de anaokulu öğretmeni ve onun fikirlerini de çok önemserim ona ilk söylediğimde çok güzel çok sakin iki isim sadece Emir ismi çok fazla dedi Aras la birlikte tam olmuş dedi
merve211 Ebilfe Ezkar Allah’ı zikreden demek canm hem anlamı güzel hem kendisi bende ensarı çok sevmiyorum ama ezkar özellikle Muhammed Ezkar çok güzel 🤗
Doga12345 emelakdogan Metehan diye bir ögrencim vardıı aman Yarabbim nasıl yaramazdı nasıl anlatamam.. Bizde o yüzden han ı atıp mete koyucaz sadece
Emir_Arasin_Annesi Seevviilll aslında çok mantıklı keşke burda da öyle olsa yok cinsiyeti yok testleri gözleri görmüyor kiyiyorlar minnacık bebeklerin canına 🤬🤬sizin içinde hayırla sağlıkla gelsin minnosunuz inşallah 🤲♥️