Lito Princessmom gün almaya gittiğinizde kacgun sonra amaliyat günü verdi doktor bende 8 gün sonra gidicem gün almaya nezaman verir merak ediyorum planlı olcandam koofor işi annem gelecek falan son dakikaya bırakıyorum
Princessmom Ogretmen_Anne_ evet korkuyorım şimdi giderken arkamda bir kızım var bıraktığım. Bide ilk doğumumda sonda takılmamştı ondan çok korkuyorum 😂 yoksa geri kalanı kolay
Semrasular Eliiiiif bence güzeldi ben güzel atlattım tabi ağrı oluyor bıçak kesiği sonuçta anestezi etkisi giderken baya ağrım oldu ama sürekli ağrı kesici yapıyorlar zaten bugün 4.günüm dışarı markete falan gittim geldim yani iyyim 😁
Ogretmen_Anne_ Princessmom ayyy kız öyle söyleme sanki ölüme gidiyor gibi söyledin korkutma beni 😀 sağ Salim çıkarsın 30 dakikalık bi işlem
Princessmom Ogretmen_Anne_ orası öyle ama işte evlat olunca insan 5 dk bile olsa bensiz napar dye düşünüyor 🌺 Allah böyle güzel ayrılıklar nasip etsin ama 🥰
eminemre99 melisakumdere benim doktorum da öyle dedi canım benim tabi önceden bir sorun bir sknti olmazsa dedi peki şuan kaç haftaliksin canım benim ve kaç kilo
Denizovski Ogretmen_Anne_ 2 eylülde 37+5 de olacağım. Plasenta previa olduğu için daha çok bekletemem dedi doktorum.
Seri1991 Denizovski benimde plesenta previa kaçıncı haftada doğum tarihi verdi doktorunuz biz 33. Haftadayız
Cennetkusu192 Ogretmen_Anne_ 38+2de olmustum kalp atısı yavasladı gı için şuan ikinci gebelık yasıyorum yeni belli oldu tarih 38+4dedı bir sıkıntı cıkmaz sa
eminemre99 melisakumdere maşallah canım benim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı Allah’ım nasip etsin bnde öyle canım yarın inşallah 32 olcam inşallah iyi olur hepimiz için