umran__ Kuzeyn_annesi benimde sizin gibi olabileceğini söyledi dr 34. Haftamda 3 kilodan fazlaydı oğlum. Sizinki en son hangi hafta ve kaç kiloydu acaba
Buket5564 Kkkrks Benimde şekerim var ilk doğumunda 37 haftalık doğum yaptım bebek küvezde kaldı bir hafta daha bekleyebilirsin bence Sonrası çok zor çünkü evde boş dönmek ve 37 haftalık kalma ihtmli var
melisakumdere Ters ve iri bebek olduğu için sezeryan kararı verdi doktorum 39u geçince alacağım dedi daha 35iz gün vermedi
cansualisa Ogretmen_Anne_ 38+5 te almıştım kızımı 3780 53 cm doğdu hastane çıkışımız 3600 dü😍😍 bakalım pglusumda ne olcak😀😍 spinal oldum
Semra41 Kkkrks suan 33+4 oldum bnmkının gelısımı ⅔ hafta önden gidıyormus doktorumun tahmine göre 3,5 geçer dıor ama bakalım nolcak😞😁
melisakumdere Bende planlı sezaryen olacağım 39 dolmadan ben almam diyor doktorum. Bakalım kendi gelmeye çalışmazsa 😄
eminemre99 melisakumdere benim doktorum da öyle dedi canım benim tabi önceden bir sorun bir sknti olmazsa dedi peki şuan kaç haftaliksin canım benim ve kaç kilo