Hazal89 Kızlar malum hepimizin ortak sıkıntısı genital bölge temizliği 7 aylık oldum ve hiç birşekilde göremiyorum 🤦♀️ çok korkmama rağmen bugün gittim kuaföre resmen ağladım şimdiye kadar hep jiletle alıyordum biraz utanıyor birazda korkuyordum doğrusu🤷♀️ Çok acıyor kanadı filan baya nasıl geçer bu acı 😭😭 oturup kalkarken lavaboda çok aciyone yapmaliyim tecrübeli olanlar lütfen yardim😣
Seyhann Hazal89 ilk defa aldırdım için öyle oluyo canm vazalin varsa sur yumuşar rahatlar braz yoksa birkaç gün acır böyle
snagkts Hazal89 uzun sureli jilet yaptigin icin o aci ne yanma cok normal bide cildin hassassa ikiye katlaniyo malesefki ben her ay agda yaptirmama ragmen agdadan snr ic camssirimi bile giyerken sizliyo ama ertesi gun hafifliyo ve geciyo herhangi bisey surme derim ben
Aseliminannesi18 Hazal89 canım ben en son 6.ayımda gittim ve 3 4 gün yara gibi gezdim resmen bin pişman oldum ya... Bence o bölge hormonların etkisi ile de hassas laşıyor ben kantaron sürmüştüm o iyi geldi baya
Elifmena Hep jiletle aldığınız için, alışık olmadığınız için acıyıp kanamıştır. Krem falan sürün geçer
imera_ferammm53 Hazal89 elinde güzel bir zeytinyağı varsa sür güzelim rahatlatır zeytinyağını emdikten sonra bebe pudran varsa omuza sürersin iyi geliyor bende cidden zorlanıyordum artık eşin yardımcı oluyor bana mecburen çünkü ağda sırasında çoook kasılıyorum canım acıyor jilet basende braun silk-epil 3 onu kullanıyorum öyle yani 🤪
Bskrt Hazal89 hiç bşy sürmeyin ve su da tutmayın yarına kadar Kanadığıniçin kıl kökü iltihabı falan olabilir Pamuklu çamaşır giyin acısı geçer yarın
imera_ferammm53 Bskrt ayy cidden sürülmez mi ya ben zeytinyağı sürerdim yada bebe pudrası bikini bölgeme ama vajinaya tam olarak değil yine etkiliyor mu???😳
nurturkdal Canim ben her ay duzenli olarak gitmeme ragmen gecen haftalarda gittigimde cok acimisti kanamisti hatta derim kalkmisti seni suan dusunemiyorum gercekten zor bi durum ama hametan veya bepanten falan surebilirsin cilt tahrisi icin iyi gelir ben oyle yaptim
Hazal89 nurturkdal teşekkür ederim canım gerçekten baya ağladım hatta bırak yarim kaldın dedim ama kuaför kız bitti bitti diye zorla tamamladı 5 saat oldu ağda yaptirali halen aciyo çamaşırım değdikçe
Bayby Hazal89 sürekli jilet kullandığından ötürü tüylerin sertleşti o sebepten ağda yaptırıncada acı hissetmen normal bikaç defa daha yaptır tüylerin incelir ve bukadar zorlanmazsın eminol
Hazal89 Bayby Bir dahaki seferde aynı mı acıycak acaba 😕erkeklere bi kez daha sınır oldum adamlar rahat yaaaa🤔😂😂
Hazal89 Hepinize çok teşekkür ederim hata yaptığımı düşünmeye başlamıştım artık bide çamaşırımda kan görünce bi tuhaf oldum dediklerinizi deniycem hemen
nurturkdal Hazal89 aslinda normalde bu kadar acimazda hamilelerin genelinde boyle oluyo tenimiz hassaslasiyo maalesef ona bile dayanamiyoruz
Bskrt Hazal89 girmeyn bence Bende iğneli epilasyon yaptırıyorm güzlelk merkeZnde Kıl kökleri açık olduğu için ağdadan sonra da 1 gün bekleyin diyorlar