Oznur1_23 2prenses1prensannesii ben ilk dogumumu Gülhane de yaptım gayet memnundum hangi doktora gidiyorsunuz
tecrubesizanneadayi12 Oznur1_23 hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz ve kaç haftalık hamilesiniz🥰
Oznur1_23 tecrubesizanneadayi12 merkez prime canım Bülent serdar san ve 39+2 haftalık hamileyim yarın suni sanciyla dogumum başlayacak
Gizem0709 İstanbul batı bahat ahmet yavaşa gidiyorum. Ama doğumu yeni hastanesi bahat clinic te yaptırabilirim. Batı bahat için normal doğum:5800 Sezaryen: 7400 fiyat verdiler. Artabilirmiş. Yeni hastanesi 2 katı diyolar 🤔 biraz pahalı
Melisakeskinn Gizem0709 ben de aynı doktor takipliyim doktorumdan çok memnunum ama hastane çok yetersiz ve pahalı geliyor İkitelli’deki. Tema zaten çok pahalı
Asim_Mehmet Banuclk Ben zehra yılmazın kliniğine gidiyorum. Muayeneleri kliniğinde yapıyor, 500 tl. Doğumları anlaşmalı olduğu hastanelerde yapıyor
Asim_Mehmet Asim_Mehmet Medicana ve Atasam olması lazım anlaşmalı hastaneleri de, yanılabilirim. 2 hastaneyle anlaşmalı. Daha 24. Haftada olduğum için henüz ilgilenmedim bu kısımla 😊