2prenses1prensannesii Asim_Mehmet Ankaradayım ve bilmiyorum tam olarak şuan gülhane eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum doğuma da allah kerim bakacam artık 😃
Asim_Mehmet Ben samsun da, doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelere gire tercih yapacağım. Özel kliniğine devam ediyorum
Oznur1_23 2prenses1prensannesii ben ilk dogumumu Gülhane de yaptım gayet memnundum hangi doktora gidiyorsunuz
umran__ Asim_Mehmet İstanbul Bağcılar Medipol Mega Hastanesi nasipse Dr. Duygu Işıl Gencer inşallah 🙏🏻
umran__ Ozgeelaa muayene 660 tl doğumun son halini bilmiyorum. Yakın zamanda zam geldi 11 Ağustosta gidicem öğrenince yazarım.
umran__ Ozgeelaa canım Medipol Mega üniversitesi hastanesi fiyatlarını öğrendim. Öğr. Üyesi. Op. Dr fiyatları normal doğum 7000 Sezaryen 9000 İsteğe bağlı sezaryen 15000 op. Dr olursa normal 5000 Sezaryen 7000 Prof olursa Normal 8500 Sezaryenini hatırlamıyorum yazmamışımda
Dmrcsnm Asim_Mehmet adana başkent hastahanesi muayne ücreti 420 TL özel oda günlük 1000 TL sezeryan 4.600 normal doğum 6.500 tabii zam gelmezse
Deletedmom52620 Asim_Mehmet Acil durumum olmazsa Isparta Meddem Hastanesinde düşünüyorum ama gidecek durumum olmazsa Denizli de Odak Hastanesinde düşünüyorum ama şimdilik 🥰🫣