Esraerdemserin _Meliss_ merhabalar bende irmette nurdan hanıma gidiyorum ama değiştirip ilke hanıma geçeceğim. Siz doğum için fiyat aldınız mı kaç para istiyorlar
Bilge2019 Esraerdemserin biz geçen gititğimiz de hasta kayıt a sorduk bir hafta kadar oldu normal vrya sezaryan doğum fark etmiyo ücreti sabit 5 bin dediler Tabi yararlandığınız sağlık sigortasına göre ekstra indirim olur mu bilemem
Esraerdemserin Elifterzii bilmiyorum bana çok gecistiriyor ilgisiz gibi geliyor. Daha iki buçuk aylık gebeyim. Eşimde aynı şeyi düşünüyor. Birde çevremde ilke hanımda doğum yapıp memnun kaldığında söyleyenler olunca ilke hanıma geçme kararı aldık bir sonraki randevu onunla inşallah
Bilge2019 _Meliss_ bende irmet e gidiyorum sezer bey e son anda doktor değiştirmek biraz risk değil mi sonuçta takipli olduğun doktor herşeyini biliyo senin
Deletedmom52620 _Meliss_ doğum yapmadım ama kızm 2 gün sarılıktan yattı hemşireler doktorlar çok ilgiliydi bu sürede bende ev uzak diye kalmak zorunda kaldım hemen hiç demeden tabiki de dedi yenidoğan bakımından hepsine kadar çok iyilerdi
Elifterzii Esraerdemserin Banada irmette ilke hanimi optimedde nida hanımı çok tavsiye ettiler fakat bu saatten sonrada degistirmek riskli geliyor nedense
Bilge2019 Esraerdemserin kesin zamlanır 37 haftadayım muaneye ücretini ilk 147 lira ile başladık sonra 175 şuan 215 lira veriyoruz düşünün bu muaneye doğum a kesin gelir çünkü arkadaşım 7 ay önce doğum yaptı sezaryan 3850lira doğum parası verdik dedi 7 ay da 5 bin olmuş
Esraerdemserin Bilge2019 Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Yavrularımız bereketi ile gelsin inşallah ❤️
_Meliss_ Bilge2019 aynen bende öyle düşünüyorum benim de aralıkta inşallah doğum yılbaşından sonra kesin gelirde aralığa kadar atmasa bari
Deletedmom52620 Nskyhn ilk kızımda oradaydım Tekirdağ saray da 😂 iş sebebiyle doğumum Çerkezköy optimed Nevzat koçta oldu 🥳
busra14044 _Meliss_ bende Salih beyle devam ediyorum şimdilik. Devlet hastanesinde hiç yer bulamadım hiç gidemedim ama komşum devlete gitti hep orda doğum yaptı çok anlatıyor öve öve bitiremiyor, ebelerini vs. Kendim bilmediğim için birşey diyemiyorum ama 😊
busra14044 Minikbiranneem Ay Erdinç bey kadar kötü doktor hayatımda görmedim. Ne zaman yer bulamayıp erken gitsem direk o adama veriyorlar sinir oluyordum, bıraktım gitmeyi onun yüzünden.