Merhaba başka doktora da göründünüz mü acaba ? Belki normal yapan doktor vardır, Özel Rami hastanesinde Nehir Bayram bayram var dogal doğumdan yana.. belki bu böbrek ameliyatınız normal doğum yapmanız için bir engel değildir.
Ilki sezeryan olunca sonraki doğanları da sezeryan yapıyor doktorlar… lütfen araştırıp sorun farkli doktorlardan fikir edinin,doğumuzuna sahip çıkın sonrada içinizde bir pişmanlık keşke kalmasın 🙏🌺
Ilk dogumum genel anestezi ile sezeryan oldum suyum gelmişti fakat sancı açılma yoktu bebegin kalp ritimleri yavaş dedi doktor… 16 haftalıkken de suyum gelmişti o yüzden birazda korku içinde doktora tmm dedik ama keşke başka hastaneye gidip başka doktorada danışsaydim. benimm kötü geçmişti 2 hafta ya kadar zor toparladım ayağa kalkarken ağrıdan ağlıyordum. Ameliyattan karnımda çok büyük bir sancıyla uyandım meğer ağrı kesici yi vermeyi unutmuşlar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Şimdi 2.ye hamileyim ilki sezeryan diye normal doğum yaptirmak istemiyor doktorlar…. 😞 ssvd dogumu desteklenen nehir hocadan randevu + ozel ebe ile anlaştım..
Birde spinal sezeryande ilerleyen yıllarda bel ağrısına sebep olabiliyor bu şekilde…
Umarım her şey gönlünüzce olur sağ salim yavrunuzu kucağınıza alırsınız 🙏🙏🙏🌺🌺🌺