muserref02 Sezeryani Medipol de oldum ben. Spinal idi acilen tansiyondan alındım. Kapıda hemşireler Spinal demi fotoğraf çekimi var Spinal olur vs dediler dedim farketmez genel olmasın da. Belden iğne yapıldıktan sonra 2 dk da açmış oluyorlar zaten. Bebeği gösterdiler hemen birkaç fotoğraf çekildi sonra bakıma aldılar. Odaya getirilecek sonrasında dediler ama oğlum da solunum sıkıntısı vardı yoğun bakıma alındı ordan.
Anesteziden kapatırlarken bulantım oldu. Odaya çıktığımda titreme oldu istemsiz. Sonrasında 3 torba koca serum takıldığı için elim ayağım şişti.
Sezeryan sonrasi baş ağrısı vs yaşamadım. Gazimi 3 saat sonra çıkardım. Öğlene büyük tuvaletime çıktım. 9 buçuk gibi yürütmeye kaldırdılar ölüm gibi birşey ama kimse ölmedi 😅 Yürüdükçe zaten artık daha rahat hareket ediyorsunuz. O akşama doğru kendim desteksiz kalkik WC yürüs yapıyordum. Bol su içtim, meyve suyu içtim 2-3 kutu kayısılı. Lohusa şerbeti getirmişti hastane onu içtim. Yemeklerde gelen hoşaf tarzı şeyleri içtim hep süt için. Sezeryan olsam da sabah pompa getirdiler sağım için sütüm hemen geldi. Zaten bebek ciktiktan sonra göğüs uclarimda aşırı derece ağrı yanma oldu 2-3 dk ameliyat sırasında.
Başka sorunuz varsa yanıtlayayım