Nurten2610 Normalde kırmızı et tüketmem kokusundan bile tiksinirim ama hamilelikte kırmızı etin kokusundan rahatsız olmuyorum fakat şimdi tavuk eti aklıma geldikçe midem bulanıyor kokusu burnumdan gitmiyor sanki dibimde pişiyor onuda yiyemez oldum böyle olan var mı özellikle kokusu beni rahatsız ediyor ne zamana kadar sürecek böyle 😭11+6yim bu arada her yemekten onun kokusu geliyor gibi
eslemesila Nurten2610 Allah yardımcın olsun valla hamilelik zor canm ya ben ilk hamiligjmde öyleydim ve geçmedi doğuma kadar ama çocuğum tam bir et canavarı nasıl oluyo hala aklım almıyor her gün yese bıkmaz
Elif_3434 Nurten2610 inanın gebeliğimin basından beri tavuktan o kadar tiksindim ki yami evde pişince bana fenalıklar basıyor. 27. Haftadayım. Hala da öyle ama kırmızı ette öyle değilim. Tavuğun kokusu ınanılmaz bas agrıısı ve mide bulantısı yapıyor bende malesef
elifuslu1002 Nurten2610 ben yumurtadan tiksinmistim kokusu tadı aylar sonra yiyim bi dedim böyle bir tat yok ya zorla yuttum cikarmayim agzimdakini diye zamanla geçer ama kırmızı et yiyemiyordum kokuyordu sindi yiyorum
4cocukannesi Nurten2610 görümcem de soğan ve salçadan tiksinmis sogansiz salcasiz yemek yapıyor tatsız renksiz yeşil soğan bile korkusundan tiksiniyor
4cocukannesi Nurten2610 evet zor benim hicbirseye karşı tiksintim yok çok şükür ama onu da iyi anlıyorum daha soğan derken bile kötü oluyor yani eşi de yazık soğanı çok seviyor yiyemeyince eve de almıyorlar zor yani
Mom-babyyy Nurten2610 tek değilsin yani kırmızı et yemezdim tavuk yerdim şimdi tam tersi tavuktan iğreniyorum kokusuna bile gelemiyorum
Mom-babyyy Nurten2610 13 haftalık 5 gün 9 haftadan beridir böyleyim hala da devam ediyor edecek gibi de gözüküyor 😀
Dark Nurten2610 geçiyor bir süre sonra. Benimde hep taze fasulye gelirdi burnuma hiç sevmem. Sonra geçti. Tabi bir 16-17 haftayı buldu
-MucizeMelegiim- Nurten2610 bende aksine ete düştüm kırmızı et beyaz et haşlanmış tavuk eti en tiksindiğim şey derisidir hamileligimde deli gibi derisini yiyip kemiğini bile sömürüyorum😑😑😑😑
_Arslan_ -MucizeMelegiim- kanat hiç sevmezdim mangal haricinde onda bile derisini yemezdim şimdi sürekli kanat aseriorm kırmızı et kokusu bile kötü ederdi hiç yemedigim kadr et yedim hamilelik insanı çok deisik yapio
Siymab Nurten2610 Geçecek inşaAllah. İğrenirdim, ayyy bırak kokusunu fotosunu görünce bile kusardım🥹 2 gebeliğimde de tavuk, domates, soğan kabusumdu. 3.’ye hamileyim hiç tiksinmedim bunlardan 😂 sarımsak ve patates kabusum bu gebelikte