-MinikveAnnesi- Efulii benimde bi anda başladı neye ugradigimi sasirdim bel agrilari bir yandan sert tekmeler bi yandan nefes alamamak bi yandan 😂 30+3 🙋♀️
betullale Efulii sen bide 37 haftalık olanları düşün 🥺 sıcak bır yandan agrılar bır yandan bebişin tekmeleri biryandan
Burcu-2634 Efulii sen bide 32. Haftayı gör sıcaklardan pişme, hareket kısıtlığı yatamama kalkamama ağrı sızı daha neler neler Allah yardımcımız olsun amin 🤲 😂
teachering06 Efulii bugün 27ye girdim, mide yanması başladı, sürekli bir ağrı hali sanki çok uzun saatler bisiklet sürmüşümde kaslarım hamlamış gibi, yattığım yerden dönemiyorum allah sonumuzu hayır etsin
Selmos- Efulii peki bir şey sorucam ben daha 20 haftalığım ama göğüs altı ve kaburga arası sağ taraf sürekli acıyor ağrıyor sırtıma vuruyo agrı sizlerde de de var mı acaba
Efulii Selmos- olmaz mı canim bende de oluyor bel agrisi ve ozellikle kuyruk sokumu agrisi . Vücut bir yerlerden sinyal veriyor iste
nurcanqx Efulii siz bide 38.haftayı görün 😅 sancılar bir yandan sıcaklar bir yandan vuruyor ve bebeğimin hareketleri canımı çok yakıyor 😅
Omerva Efulii 15.hftdan bildiriyorum tam olarak 6 kilo vermiş bulunmaktayım içim dışıma çıktı öğürmekten sahi yemek yemek nasıl güzel mi? Aç yaşıyorum resmen ama hala hayattayım Önceki hamileliklerim hiç böyle değildi bu çok başka birşey oğlum daha doğmadan canıma okuyor 😒😒
minikpankekim Ben 5 hafta :) acaba bu haftada karin kasik agrisi falan normalmi bilgilendirirmisiniz azcik
cgnduru Efulii arada oluyor ama hareketlerinden kaynaklı sancılar.. yoksa oyle doğum sancısı gibi şeyler yok bende.. tekmeleri vurmalari büyüdüğü için birde hareketli olduğu için biraz zorlaniyorum o kadar ❤