1melek1annecik Ceviz badem fındık bunları yerseniz balıktaki omega 3 ten nasiplenmiş olursunuz fazla değil karışım olarak bi avuç yeter 😉☺️
deletenmom1841 1melek1annecik bunlardan yiyorum her gün 😍😇🙋🏻♀️ Teşekkür ederim canm açığı kapatırım inş 😬😬
Albatros3501 deletenmom1841 19+4 olduk 1 kere balık yedim tiksindiğimden değil ama hiç sevemiyorum balığı. 😐 b12 düşmeye başladı. Bi ara hamsi bulamadım tek sevdiğim balık oydu. Şimdi çıkmış tekrar bundan sonra yemeye çalışcam 🙄 bende imom kullanıyorum 😊
deletenmom1841 Albatros3501 yaa geçen bi kere hamsi yemeye kalktım; 4 taneden sonra dedim ki zorlarsanız o 4 tanede olmayacak. O gün çok kötü oldum şu an kedi gibi metrelerce öteden o kokuyu alıp iğreniyorum Allahım affetsin
Kbrapoyrazunl deletenmom1841 24 haftadayız bir kere bile yiyemedim malesef bende vitamin kullanarak eksikliği tamamlamaya çalışıyorum yiyemiyorum hiçbi şekilde 😐
Haticeozturk Bende yemiyorum.çocukluğumda yedim.ilk ve son.oldu hap verdi.doktor balık.hapi 2 güne bir içiyorum
nerimanersoy1 30. haftamdayım hiç balık yemedim çok şükür bebisimde sağlıklı 🙏🏻💙 normal hayatında yeme icme duzenin nasılsa bence hic bozma zaten 14-15 haftaya kadar senden beslenmiyor bebisin 🤷🏼♀️😊
deletenmom1841 nerimanersoy1 bozmadım ama ilaveler yaptım süt gibi ceviz ve badem gibi doğru diyorsun canım 🙏😍 Allah bağışlasın maşallah
Kbrapoyrazunl deletenmom1841 inşallah canım yemek için çok çabalıyorum ama olmuyo eti de yiyemiyorum 😑
Yesimalmila deletenmom1841 suan folic asit kullaniyosan tuketememen problem olusturmaz ama ilerleyen zamanlarda mutlaka yemeye ozen göster disarda ye yada baskasina pisirt. bende 14. haftaya kadar et balık tavuk yiyemedim. sadece sebze meyve baskasina pisirttirdim oylelikle yemeye basladim
deletenmom1841 Yesimalmila imom içiyorum folik aslt içeriyor, hep başkası pişiriyor zaten de dışarda yemeyi deneyim çok teşekkür ederim 💕
Aysun2834 deletenmom1841 yemesini geçtim tadını bile bilmem evimede daha sokmuş değilim karadenizli biri olarak babamın evinde her cumartesi balık günüydü eve gece 12lerde gelirdim sırf kokusu gitmiş olsun diye bu yaşıma kadar ne et ne balık tükettim doktorumada söyledim omega 3 kullanmaya başladım eti kıyma halinde az az yemeğe başladım ama balık imkansız benim için 37.haftama kadar omega3 ile takviye yaptım yiyemiyorsan kendini üzme hiç bolbol sebze ve ceviz tüket
deletenmom1841 Aysun2834 🙋🏻♀️💗 yalnz değilim, çok rahatladım teşekkür ederim yorumlar o kadar iyi geldi ki çok kafaya takıyordm :/ Ben de tarif ettiğin gibiyim dışarda bile kokusunu duyunca mahvoluyorumm
dddy Omega 3 kullanabilirsin canım bende balık yiyemiyorum gebeliğin 3. Ayından beri omega 3 kullandım
Zmraemr Ben de 20.haftaya kadar et,tavuk,balık yiyemiyordum zorlamadim da yemek icin kurban bayramında az da olsa yiyebildim sonra devami geldi zaten hep boyle gidecek zannetmiştim 😊bebegimin gelisimi de guzel şükür
EmelBG deletenmom1841 Bizde 30 haftalığız balık 1 yada 2 kez yedim oda çok başlarıydı havalar sıcaktı haliyle ancak soğuyor yerim yinede gerçi .Bende tavuktan tiksindim 3 .ayımda halen öyle kokusuna dayanamıyorum o derece .Balık hapı kullanabilirsin en azından canım olmuyorsa zorlama 🎀
Calasun deletenmom1841 daha erken zaten bebek senden beslenmeye 3ay başlayacak ozamana tıksınme geçiyor ben balıgı normaldede sevmem ama şuan iştahla tüketiyorum geçiyor yani 🙏🏻 Üç aydan sonra zaten vitamin takviyesi veriyor doktor en kötü ordan tamamlar bebişin
Maviii deletenmom1841 bol bol kırmızı et ye canım, bende balığı daha şu son iki haftadır yiyorum. severimde ama malum yaz, çok balık yok zati 😂😂 yaz boyunca balık yerine semiz otu tükettim ama tavsiye ederim sana da 😊
deletenmom1841 Maviii semiz otunu ben de çok severim çok da yerim eti çok severek yiyorum hatta diyorum ki içimde ibrahim tatlıses var o derece 😬😛