Masal-2 Kızlar yenidogan için set aldim üzerinde 50cm yazıyor genelde , acaba boy olarak kıssa mı gelir uzun mu yenidoğan kaç cm olurki kafam karıştı 😇☺️ yardımcı olursanız sevinirim
Elisam123 Masal-2 benim kzıım 54cm doğmuştu 😅 1 hafta falan giydirdim yine de yenidoğan diye aldıklarımı şimdikine 6-9 ay giysilere bakıyorum
minik_koala_ve_annesi Masal-2 keske yeni dogan icin 0-3 alsaydiniz bazi bebekler 57 cm 60 cm doguyor premature mi aldiniz acaba kucuk geldi bana
Mysaa Masal-2 olur olur hatta büyük bile gelir 😄 zaten 3 kere giydirmeden zıbına geçersin sıcaksa olduğun yer 😀
Masal-2 Sağol canım ben zaten yenidoğan bir kaç tane aldım 3-6aylar büyük durmasın ilk ayında die birde çok kıyafet alma diyorlar hediye gelir die ama kimseye de bel bağlamak istemiyorum ☺️
Elisam123 Masal-2 giyer yine de ya 1 ay falan giydirirsin zaten çok çabuk büyüyorlar sürekli bişeyler alırsın şimdiden alıp doldurma ihtiyaca göre alırsın
Hulus minik_koala_ve_annesi 60 cm mi bu dediğiniz boyutlar haberlere çıkan olay olan boyutlar normal standartlar asla bu değil. Yeni doğan takımların hepsi 50 cm oluyor zaten 0-1 ay . Ben daha o takımların olmadığı bebek gormedim.
minik_koala_ve_annesi Hulus kiz o kadari karnimizda nasil tasiyalim😁😁ama genede 0-3 iyi yenidoganda bence