minik_koala_ve_annesi canserko ceyizimdeki hisar duduklu tencere gayet menmunum cok cabuk guzel pisiriyor 1 yildir kullaniyorum onun disinda alacak olsam fishlerr alirim cubku patlama ihtimali en az duduklu o fobisi olanlar icin cok mantikli bir duduklu biraz fiyatlari pahali ama
canserko minik_koala_ve_annesi işte hem fobim var hem pahalı bir şey aşamazsam da düdüklüyü ziyan edersem korkusuda var :D hisarada bakacagım
Hulus Fissler hariç hiç birseyi dusunme bence asiri asiri memnunum. Bir kocamı aldığıma bir fissler aldığıma hic pişman olmadım 😁 istesende patlatamazsin asla öyle duman ciksin bangır bangır bangır bağırsın oyle bir düdüklü tencere değil.
ikkrk91 canserko ben son cikan patlamayan düdüklü tencererden almistim Ama 1 kere bile kullanmadim. Hala nedense korkuyorum. Onun yerine döküm tencere kullaniyorum cok guzell
gizgizz canserko ne alırsan al ama Karaca’nın 4-6 litrelik düdüklü tenceresini alma rezalet bir şey. 1 ya da 2 kere kullandım videolarla ulaşmaya çalıştım daha alalı bikaç hafta olmuştu ilgilenmiyorlar da paranla rezil oluyorsun. Öyle duruyo evde şimdi düdük gibi 😂
Ayhkn canserko rica ederim canım kesinlikle düşün pişman olmicaksın benim de düdüklü fobim vardı artık yok allaha sükür🥹