canserko Yatırım konumuz düdüklü tencere. Kim ne kullanıyor, nelere dikkat etmeliyim alırken, memnun oldugunuz markalar ne.? Düdüklü fobim vardı, üzerine gitmeye karar verdim cünkü her şey aşırı zahmetli gelmeye basladı. Değerli tecrübelerinizi bekliyorum
Deletedmom52620 canserko al bende de o kadar düdüklü fobim var ama en sevdiğim şeyleri yapıp yiyemiyorum 😒
Yasminadem canserko tefalden şaşmam. Ben de düdüklü kullanamayan biri olarak ilk maaşımla çeyizime aldığım ilk eşya o oldu
Ahsenmom canserko karaca 4+6 düdüklü tencereyi kullanıyorum çok memnunum Ablam aryıldiz kullanıyor hiç memnun değil su damlatıyor, tamire gitti geldi fayda etmedi
canserko Deletedmom52620 evet malesef cok korkuyorum. Bir tane ananem vermişti . Evde kimse yokken kuru fasülye yapasım geldi. Korkudan mutfaga giremedim ve ocagın altını kapatamadım düdüklüyü yaktım çöpe gitti 🥹 ama şimdi hazırım
canserko Yasminadem evet bende ceyizime tefal tava tencere setini almıştım cok memnunum. Düdüklüsü oldugu hiç aklıma gelmedi bakcagım teşekkürler
canserko Ahsenmom kracanın demir döküm tenceresini kullanıyorum güzeller. Düdüklüsüne de bakacağım. 4+6 ne oluyor. 2 tencere bir kapak gibi set halinde mi
Ayhkn Fissler marka öneririm canım biraz fiyatlı ama hayatımda yaptığım en iyi şey fissler almak oldu. Hem 3 lt hem 8 lt aldım ben 2 senedir kullanıyorum 5 dkda et pişiriyor 15 dkda kuru nohut 😍
Ahsenmom canserko 2 tencere, ikisine de düdüklü kapağı oluyor. Birde normal tencere kapağı var oda her ikisine oluyor. Başka yemek de yapıyorum büyük olanla kabalık misafire memnunum tavsiye ederim
Deletedmom52620 canserko bende Karaca araştırmıştım bu eski düdüklü değil de otomatik diyor ondan düşünüyorum pembe renkliydi çok tatlı bende yemeği ocağa koyup 2 sokak öteye gitmeyi planlıyorum 😂
Ahsenmom canserko tabiki yetiyor. 4,5 kişilik yemeğe de yetiyor Karaca’nın da su damlatma sorunu olduğunu söylüyor herkes, mağazadan aldım bir sıkıntı olursa muhatap olacağım biri olsun diye sizde bence mağaza alışveriş yapın
canserko Ahsenmom bende de karacanın mutfak aletleri de var birkaç bozulma oldu, ama garanti servisi cok iyiymiş o noktada memnun kaldık cok hızlı ve ilgililer . Benim hatam olmasına ragmen değişim yapıp göndermişlerdi. Magazadan almakta güzel olur teşekkür ederim