Mltm2121 Eyl Allah kabul etsin şimdiden 😍 bana da duanda yer verir misin ismin Meltem Şahin şimdiden teşekkür ederim 🙏
bsra_22 Eyl Allah razı olsun ne güzel düşünmüşsünüz düşükten sonra böyle güzel haberleri inşallah hepimiz alırız. İsmim Büşra
Belguzar123 Eyl ismim belguzar simdiden allah razi olsun rabim gonlunden geceni nasibin eylesin amin ❤️
Glshozcn Eyl Aleykümselam 🌹 ismim Gülşah. Allah hayrınızı kabul etsin inşallah. Allah razı olsun. Duaya çok ihtiyacımız var .
NEZ_123 Eyl ay çok iyi bir niyet bana da okursan çok sevinirim güzel iyi dilek dualarını ALLAH kabul etsin ALLAH razı olsun Nezahat ben
myangelson Eyl yavrumu yeni toprağa verdim benim icin de dua eder misin 😔🙏🏻 adım Ceren Allah razı olsun duaların kabul olsun🤲🏻🤲🏻
Eyl myangelson başınız sağ olsun .. Allahim sizlere sabirlar versin.. inşeAllah çok guzel, hayirli, rahmetiyle kuşatılmış evlatlar nasip etsin Rabbim size, güzel anne .. 💚
mommyinthefuture Hellobabyyy0 Hamile değilim ama okudum, dua ettim. Rabbim kucağını doldursun inşallah 🤲🏻
Gulsumakdgn Eyl arkadaşım bebek sahibi olmak istiyor ismi şeyda . Dua ederseniz çok seviniriz Allah razı olsun