NurrrH Esratayes evet normal doğum yapmam için o da çok yardımcı oldu. Harika bir doktor. Ama maddi olarak aştı. Kızımda baştan sonra ona gidip onda doğum yaptım.
Esratayes NurrrH yaa inşallah bende öyle olurum sancı bir şekilde çekilir diyorum da benide dikiş olayı korkutuyor 🤦♀️
Suna21 Esratayes ne kadar süre geçti ilk doğumunuzdan normal doğumu kendinizmi istediniz acaba koray beymi
Esratayes Suna21 4 yıl oluyor. Ben kendim istedim mümkün mü diye konuştum ve kendiside bunun mümkün olduğunu ifade etti. Arkadaşımda yaptı o 2.5 yıl arayla tabi
Suna21 Esratayes benim 9 yıldı bende söyledim bebeğin oksijensiz kalır 3 cü düşğnmüyorsan sezeryan yapalım dedş
Cnsymnn Bende medstar müjde şekeroğluna gidiyorum tavsiye üzerine gittim memnun kaldım bu ay doğum fiyatlarına zam gelmiş 5750 olmuş bide covit test ücretlerini artı olarak alıyorlarmış
Burcu0707 Cnsymnn gecen gece anneme medstar yildizda kovid testi yaptirdik sukurr negatif geldi zamn oncesi 225 tl.idi
Esratayes Suna21 Hmm anladım başka faktörler varsa bilemem tabi 🤷♀️ 39+2 olduk biz normal doğumu bekliyoruz işte suni sancı bile deneyebiliriz hiç sorun olmaz dedi
oznuroznur07 oznuroznur07 Esratayes ssvd yapmak ıstıyorum koray beye gıdıyorum 🥺 ama kendımden emın olamıyorum suan 33+3
oznuroznur07 Esratayes benım esım 10 bın lıradır orda doğum dedi .7 de kabulumdu koray beye gıdıyorum😀
Esratayes oznuroznur07 şuan çevredeki hastanelere göre en uygun orası aslında hâlen. Akdeniz şifa bile 6 bin fiyat çekmiş arkadaşıma