Deletedmom_30 Vallahi sen yazmasan ben yazacaktım bıktım bu nedir ya , sürekli sezaryen şöyle sezaryen böyle yani tamam zor olmuş olabilir ama ne kolay ki ? Normal doğum yapıpta hayatını sıkıntıya sokan bir sürü insan var burada anlatırdım ama post sahibinin normal doğum versiyonu gibi olmayayım diye susuyorum. Her doğum kendine göre zor , kendine göre riskleri var. Kaldı ki benim gibi zorunlu sezaryen doğum yapan bir sürü anne var ben eğer bugün bu mesajları yazabiliyorsam hayatımı o bahsettikleri “ kestiler beni “ dedikleri doğum şekline borçluyum. Nabzım düşmüş , ölü benek karnımda saatlerce sancı cektim gelmedi bebek ıkındım olmadı ittiler olmadı masada ölüyordum nabzım düştü 10 dk içinde ameliyathanede buldum kendimi iyi ki sezaryen doğum var olmasaydı ölmüştüm. Hayır hayatımı da bir sıkımtıya sokmadı toparlandım geziyorum , yüzüyorum , oturuyorum , kalkıyorum , üstelik 5 ay sonra hamile kaldım su an karnım burnumda maşallah diyeyim iyiyim ara sıra zorlanıyorum o kadar da olsun normaldir. Eminim bu postan sonra bir çok anne korktu ama eğer biriniz mesajımı okuyorsanız şunu söylemek istiyorum kesinlikle bahsedildiği kadar zor değil , bir hafta biraz ağrınız oluyor ama gerçekten dayanılmayacak kadar zor değil hele bir de o evlat kokusunu aldıysanız hiç bir şey size zor gelmeyecek , lütfen korkmayın 🙏🏻