Gulcanozzz şunu anlamıyorlar işte canım evladını sağlıklı bir şekilde kucağına aldıktan sonra normalde bir sezaryende ben ilk oğlumu doğuma 2 hafta kala kaybettim beni bayıldığım için direk sezaryene aldılar ölü doğum yaptım inan kalbimin acısından sezaryeni hissetmedim bile kucağım boş kalmıştı herkesin odasından bebek sesleri gelirken ben karanlık bir odada sadece ağlıyordum ya burda gelmişler doktor risk var normal yapamazsın dediler diye ya da sezaryen oldular ahlayip vahliyorlar evladını kucağına alabildiysen gerisi teferruat bunu anlamıyorlar evladın sağlıklıysa gerisi boş ben hayretler içerisinde okuyorum biliyor musun bu doğum şeklini kötuleyenleri anne oluyorsun yaa rabbim sana bir mucize nasıp etmiş buna sevineceğine şükredecegine sezaryen olduğu için ağlayanlar var Allah’ın bebek nasıp etmediği kadınlar var onlar napsin bu nankörlük değil mi lütfen takılmayın artık yok sezaryen şöyle yok normal doğum böyle ikisi de bir kadını anne yapıyor ne eksik ne fazla artık bunun bilincine varmalı bazı anne adayları çok şükür 13 ay önce ikinci sezaryenimi oldum çok sağlıklı bir oğlum var önemli olan bu zaten gerisi boş eğer sağlıklı bir şekilde kucağına bir bebek alabiliyorsan oturup sadece şükredeceksin.