SaniyeBektaYazc ya bende gittim herşeyimi aldım sanıyorum onu unutmuşum 🙈😢
Hastane süslemesi
Bende bugün kendim yapmaya başladım hem uyguna da geldi çok güzel bir küvöz eteği olacak bitince kolayda yapması 😊
Mariaisa benim gittigim hastanedeki kadinla bugun konustum. Kapi susunu 60 tl ye yapiom 100 tl ye kadar var model dedi. Anne ve bebek yatagi icin susleme 150 tl ddi. Masa susleme ve yiyecegide 250 tl ddi. Fotograf cekimi icinde 200 tl istedi. Gurbete gelin geldim gelenim gidenim olmicak kendi taragimdan hastaneye ama fiyatlari bana gayet uygun geldi yinede yaptirsammi diye dusunuyorum
Mariaisa ben süs malzemelerini kendim aldım bana 70 liraya mal oldu hepsi
Mariaisa kendim alıp kendim yaptım
Galiba bende kendim yapacağım çünkü çok uçuk fiyatlar veriyorlar 🤔
Rumeysaylz acaba ne malzeme aldın kaç metre tül fln aldın ?
Rumeysaylz ben de kendim yapmayi düşünüyorum da tütü etek seklinde mi yaptınız ? Ne kadar tül gitti?
xBusrax Evet canım tütü etek şeklinde yaptım ama ben tülü iki kat yaparak kullandım ladtiğr bağlarken 12 metre kadar tül kullandım neredeyse ama yine de uyguna geldi ve çok güzel oldu 😊
- Düzenlendi
Mariaisa Yaklaşık 12metre kadar tül aldım kristal tül ve kullandım canım ben 2 kat katlayarak yaptım çok güzel oldu 😊 tuhafiyede bulabilirsin 2 metrede kalın lastik aldım
30 liraya hallettim hepsini bu arada 😊
SaniyeBektaYazc eminönünde nerdn aldnz acaba bende almak istiyorum cok uyguna bulmuşsunz ☺️
Rumeysaylz teşekkür ederim gule gule kullanın 😊
xBusrax Rica ederim canım 😊 sağol sende kullanacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum
İki fiyonk, iki cibinlik, küvöz eteği 275 tl dediler 🤔
Rumeysaylz ölçü alıp mı yaptınız boyutlarını falan . Bende yapmak istiyorum