YagizAsyaMom FundaMuminCoskun hala aynı şiddette haraket edebiliyor mu 😨 maşallah doğunca böyle olursa yandın o zaman mahvedecek seni
FundaMuminCoskun YagizAsyaMom aynen hala aynı yerı bol heralde abartsız soyluyorum dun aksam saat 8 den gece 3 e kadar hıc durmadan hareket ettı yuruyorum bısıler yıyorum ıcıyorum hıc etkı etmedı snra bıraz azaldı hareket etmesı cok guzel ama artık sonlara geldıkce dogurayım dıyorum 😀
RRR YagizAsyaMom valla bu bebekler bi garip canım benimkide önceki gün sakin sakin yatıyodu dün karnımı yırtıp cıkacak dedim ayagının ucuyla deldi böğrümü 😂😂😂 keskin bi acı oluyo insan korkuyo bi tuhaf 😂 bizde 36. Haftamıza girdik aman diyorum yırtsın yeterki hareketsiz kalmasından iyidir öyleyken daha çok endişeleniyorum 😂 ama korkma yani o hareketlerde normal 😍
YagizAsyaMom RRR ne biliyim bu haftada bu kadar mı güçlünolur diye düşünüyorum benimki çok vahşi demek ki her napıyorsa içerde🤣 Dediğin gibi haraket etsinde gerisi önemli değil 😘😘💖
YagizAsyaMom FundaMuminCoskun oooovvv ne güzell kaç saat hiç yorulmadı mı acaba🤣🤣 cinsiyeti ne Erkekse Bi başladı mı bırakmak bilmiyor haraket etmeyi geceleri uyumam 3 4 ü buluyor 🤦♀️ kıpır kıpır komşu kapısı çalar gibi hadi yat oğlum diyorum sonra eşim horlayınca çocuk uyuyor 🤣garibim
RRR FundaMuminCoskun ya gecen gün benimde öyle oldu aralıksız dört saat hareket etti korktum yani bi yerimi agrıyo falan diye çok garip bu bebekler ya 😂😂😂
RRR YagizAsyaMom valla benimkide öyleydi tümsekler oluşuyordu şaşırıyordum bu şimdiden böyleyse diye şimdi o tümsekler dag oldu totoyu bi kaldırıyo eşim tv izlerken dönüp bakıyo hayırdır diye 😂😂😂
FundaMuminCoskun YagizAsyaMom erkek canım erkek bebek daha sert vuruyo dıyolr 😀 bızımkıde babası elını koyunca bıraz duruyo 😀😀 korkuyolarmı acaba babadan
Benay YagizAsyaMom bende oturdum çaresizliğime ağlıyorum valla ağrım var kale almıyorlar bende anlamıyorum resmen ölsem doktorlar hamilelikte normal Böyle şeyler diyecekler 😂
YagizAsyaMom Benay aslı da sen şimdi gidip hastaneye desen ki bebeğimin haraketlerini hissetmiyorum diye seni mecburen ultrason almak zorunda. Çünkü ben başka bir hastaneye gittim beni muayne etmiyordu ben para verdim çocumu görücem dedim beni muayne etmedş tahlillerime baktı. Ertesi günü bebeğimi hiç hissetmedim dedim hemen muayne etti 🤣🤣 bazen böyle çakallıklar yapmalısın işe yarıyor. Artık benim doktora gittiğimde adam beni anlıyor sen bebeği hissetmedin ondan geldin dimi yatta bakayım diyo içerideki de Osman aga gibi bütün bacakları açmış yatıyor🤣🤣🤣 sen beni dinle çok fenalaştı h haraket yook berbat haldeyim de ortalığı karıştır bak bakalım seni nasıl muayne ediyorlar
tubaaden YagizAsyaMom bende insalalhh sağ salim alalım da kucagimiza gerisi önemli değil :)))) şuan bekliyorum ki bir tepki versin :( benimde korkum erken doğum riskim var kan pihtilasmam var hergun iğne kullanıyorum . Çikolata kistin geçmeyen bir enfeksiyon ve miyom var. Gerisini satmıştık bile ;) o yüzden endişe ettim . Akşam da birşey girmezsem fenerle deniycem artık rahime Azda olsa ışık girebilecek haftamdayim . Bakalım tepki verecekmi
YagizAsyaMom tubaaden yüksek sesli Bi müzik açsan tepki veriyorlar yada çamaşır makinasının sesinde ben bir sağa doğru yamuluyorum. Yada sana iğrenç gelebilir ama bağırsakların doluysa haraket etmeyebilir lavaboya çık haraket eder ben öyle yapıyorum işe yarıyor💖 korkma iyidir
Muhasebeci YagizAsyaMom benim kızda öyle canım damarlarımı parmaklarına doluyor galiba diyorum can da yakıyor valla o durum 😄😄
YagizAsyaMom Muhasebeci ohh normal yanii senin kızda haşingillerden demek ki güçlendiler bunlar🤣🤣 sen kaç haftalık sın
FundaMuminCoskun RRR aynen ama hareketlı olması saglıklı oldguna ısaretmıs keyıfliler heralde ondan hareket edıyorlar 😀
Benay YagizAsyaMom Kız herife kıyamıyorum anası felç oldu doktorlar üstüne biniyor babası arayıp arayıp ağlıyor anan ağlıyor diye psikolojisi çöktü çocuğun birde ben olunca kaldıramıyor yazık bari ben yük olmayayım diyorum
YagizAsyaMom FundaMuminCoskun duruyor mu seninki de ben kide duruyor elini koyunca ya sadece dışarıdan gördü eşim pekte utangaçlar kıyamam bal yanaklar 💖🤦♀️🤣
Melhaercan YagizAsyaMom bizde öyleyiz eee artık elleri ayakları daha güçlendi annesi ben burdayım diyor bizde geceleri çok fazla oluyor sola yatınca resmen etimi yüzüyor
Muhasebeci YagizAsyaMom 32+2 olduk ama benim ki 6 aylıkta başladı 24 haftalarda yani bir gün takla mı atıyor ne yapıyor ya dedim acayip canımı yaktı ve sanki ayağını ya da kolunu kasığıma sokmuş gibi kramp girdi beni olduğum yere kilitledi kımıldayamadım bir türlü sonra kendi kendine geçti. Bunlar normal canım dr bulanı çiftçi nin uygulaması var orada hafta hafta ne yapacağını söylüyor ultrason görüntülerden bak şu an böyle vs va diye gösteriyor 6. Aylarda yeri çok geniş olduğu için yerçekiminden de etkilenmiyor bol bol takla atarmış aslında bebek unutmazmış sağa sola dönmeyi ama doğduğu zaman yerçekimine karşı koyamazmış zamanla büyüdükçe karşı koyarmış ( bizler diyoruz ya bebek sağa sola dönebiliyor attık diye) aslında anne karnındayken yaptığı hareketlerimiş kadım çok güzel bilgiler veriyor ☺️☺️☺️