YagizAsyaMom Kızlar bugün benim oğlan içimi oyuyormuş gibi Hareket ediyor biraz canımı yakıyor o problem değil ama niye böyle bugün acaba eskiden daha hafif gibi sadece vuruyordu bugün baya sivri haraketleri var sanki etini çekiyormuş yada bıçakla oyuyormuş gibi Normal mi sizce
tubaaden YagizAsyaMom kaç haftalıksin ki benim de 2 gündür diz bir hareketi yok 30 haftaligiz sen dinlendikce o daha çok oynar diye biliyorum
deletedmom6295 YagizAsyaMom ayacıkları artık daha güçlü annesi. benimki kendini gerip çift ayakla rahme dalıyor anlatılmaz yaşanır 😺
Benay YagizAsyaMom bende de aynısı var kuzum doktora da dedim tuhaf hareket ediyor önceden sadece tekme atardı şimdi içerde toplanıyor mu yer mi değiştiriyor napıyor anlamıyorum hareketi tuhaf dedim içerde alanı yavaş yavaş daralıyor ve yeni hareketler yapması normal korkma dedi
Gulsahh YagizAsyaMom 34.haftadayiz ayni anda sagdan ve soldan bastiriyo icimi oyuyo resmen nasil beceriyo anlamiyorum 🤣🤣
YagizAsyaMom tubaaden 24+4 ama haraket ediyor onda sorun yok sanki içersen etimi geriyor muş gibi yani ne biliyim tarifi zor Bi his garip yani oyuluyor muş gibi. Henüz daha ayala mı bacak mı el mi bilmiyorum o level e gelemedik😨
tubaaden YagizAsyaMom bence çok stres yapma yanda net oynadığı haftalarda son 24 ile 30 hafta arası daha sık oynar anlayabiliyorum bazen acı verebiliyor bu bebeğin güçlendiği anlamına gelebilir . Bir riskin skntn yoksa 2 gün takip et çok aklında kalırsa Dr danış ama çok korkulan ak birşey yok gibi. Şuan el kol bacak vücut aynı anda oynama zamanı. Oğlumda benzer durumlar bende yaşamıştım . Sanki içeride eline jilet almış kesiyor gibiydi . Ama son döneme doğru azalmıştı . O zaman Dr un dedikleri ile yazdım. Takip et bakalım. Oturduğun kendi enerjinin yüksek olduğu uzandığını dönemleri falan o vakit daha çok hareketli oluyorlar sert hissetmek normal. Hareketli İskender takip et göreceksin o derece bir his olmayacak. Bazen bebek yukarıda yerleştiği zaman daha çok hissedebiliyorsunuz birde
Muhasebeci YagizAsyaMom benim kızda öyle canım damarlarımı parmaklarına doluyor galiba diyorum can da yakıyor valla o durum 😄😄
Varol YagizAsyaMom tırnakları yada ayakları olabilir benim kızım da öyle yapıyordu megersem ayaklariymis
HalisEbruoban YagizAsyaMom canım buyudukce daha sert hıssediyosun hareketlerını benım kozomda oyleydı bir gün bile farkedıyo gercekten
YagizAsyaMom tubaaden evet kanama düşük riskin hiç bir şey yok şükürler olsun. Yani dediğim gibi haraket iyi güzel ama böyle parça parça etmiş gibi. Dün hiç haraket yoktu bugün intikam vakti galiba 🤣 Dediğin gibi bende kötü bişey olduğunu sanmıyorum
YagizAsyaMom Varol ciddi misin kıyamam😊 anlatabildim değil mi nasıl bir his olduğunu sanki etini parçalıyor içeriden bişey koparıyor oynuyor gibi artık napıyo içeride bilmiyorum ama güçleniyor olabilir 🤣
tubaaden YagizAsyaMom ne güzel bende tatlı yetip boyuna yatıyorum hareketi net hissetmek için ;))) sknt yapma çok şükür. Hem bebek hareketleri onun gelişimi ve sağlığı hakkında anneye bilgi verirmiş . Şükürler olsun ki seninki topçu olacak galiba yada popcu:))))) düşün ki ilk oğlumda sıfır hareket vardı her hafta 2 kez hastane acil gezerdik :))))))) bak 32 den snr azalmaya başlayacak ve bugünlerin ozleyeceksin. Birde son dönemde resmen yüzüyor içeride sadece döndüğünü görebiliyorsunuz ve dışarıda da görülebiliyor o daha farklı duygu :)))) Rabbim nasip etsin o zaman kulaklarını çınlar:)
YagizAsyaMom deletedmom6295 sende yaşıyorsun bu durumu öyle mi kıyamam 😊 zaten her muayenede Bi ayak görüyorum küçücük kokarcaaa🤣 Senin o haraketi yaptığı zaman hissettiğin şey nasıl neye benziyor
GokceGenc deletedmom6295 bnmde ole ayaklra sol yumurtalık tarafımı gasp etmiş hep orda 😊ve agrı yapıor cok bgn gttm doktora dayanamayıp sorun yok ama surekli sol yumurtalıkta dedi bazen ayakları rahmimden cıkcakmış gibi oluyor resmen 😊
YagizAsyaMom Benay el yada ayak olabilir gibi. Çünkü içerde kesme biçme işlemi yapıyormuş gibi 🤣 artık doğru büyüyorlar haraketleri güçlenecek alan daralacak
Benay YagizAsyaMom heeee öyle oluyor dün ki o garip hallerinden bugün eser yok bir kere sabah vurdu bir daha hiç ses soluk yok tatlı da yedim soluma da yattım bir kere bile ne vurdu ne kımıldadı dur bakalım 🤔
YagizAsyaMom Gulsahh yaaa ayak görmeye kıyamıyorum 2 tane ayağını. Resmi var Allah ım büyüyecek bu ayaklar kokacak anne çorap ver diyecek 🤣 neler düşünüyorum yarabbim🤣 o kadar net mi hissediliyor 2 ayak birden😱
YagizAsyaMom Benay benimde bugün daha yeni başladı pek nazlılar bu ara. Uzan sende ben 2 saattir yatıyorum. Ancak öyle uyandı beyefendi 🙆♀️
YagizAsyaMom tubaaden o günlere gelelim seni muhakkak bulurum haklıymışsın derim Allah İn izniyle her bebek farklı demek hepsi iyi olsun başka bişey istemem😊😊😘
Benay YagizAsyaMom bende oturdum çaresizliğime ağlıyorum valla ağrım var kale almıyorlar bende anlamıyorum resmen ölsem doktorlar hamilelikte normal Böyle şeyler diyecekler 😂
FundaMuminCoskun YagizAsyaMom canım valla bnmkı hep oyle canımı acıtıyo dıyorum kımse ınanmıyo bana o kadar cok hareket edıyo kı hıc durmuyo 36 hftalık oldum hıc azalmadı hareketlerı ne zaman azalcak merak edıyorum acıkcası
YagizAsyaMom FundaMuminCoskun hala aynı şiddette haraket edebiliyor mu 😨 maşallah doğunca böyle olursa yandın o zaman mahvedecek seni
tubaaden YagizAsyaMom bende insalalhh sağ salim alalım da kucagimiza gerisi önemli değil :)))) şuan bekliyorum ki bir tepki versin :( benimde korkum erken doğum riskim var kan pihtilasmam var hergun iğne kullanıyorum . Çikolata kistin geçmeyen bir enfeksiyon ve miyom var. Gerisini satmıştık bile ;) o yüzden endişe ettim . Akşam da birşey girmezsem fenerle deniycem artık rahime Azda olsa ışık girebilecek haftamdayim . Bakalım tepki verecekmi