Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakası perinatoloji doktoru tavsiyeniz var mı ? Fiyatı çok tuzlu olmayan 😇

Busrashn canım perinatologlar genelde pahalı oluyor😔Anadolu yakasından önereyim, Tuzla Okan ünv.Hastanesi Prof.Dr.Eray Çalışkan var.Tavsiye ederim 👍🏻 Fiyatı arayıp hastaneden öğrenebilirsin.

Busrashn Bakırköy de profesör gokhan yıldırım var. Perinatoloji profesöru . Ultrason bilgisi cok iyi. Ben 2.5 ay önce gitmistim detayli ultrasona ozaman fiyatı 850 tl idi. Suan zam gelmis olabilir . İnternetten arastirirsaniz asistaninin numarası cikiyor. Fiyat bilgisini alabilirsiniz

Bezmialem vatan caddesi Mehmet Serdar kütük baska doktor bakma derim mukemmel
    Biri.muayenesi 600₺ olmuş ve profesör bircok tahlil de ücretsiz bu hastanede

Busrashn Benim doktorumda perinatolojiye yönlendirdi 28 haftalığım erken doğum riskim var diye özeller ateş pahası bana sorarsanız devlete gidin ben Başakşehir çam ve sakura hastanesine başladım gayrette memnunm

Busrashn Altan Cebeci çok memnun kaldım. Fiyatı da şuan 1100-1200 civarı olması lazım İstanbul akbatı avmye yakındı yeri

Busrashn
      Deniz kanber hocaya yaptırmıştım geçen sene 600 liraya. 1 saat ayrıntıları bakmıştı sonra esenyurt reyap hastanesine gelmişti

Kesinlikle gözüm kapalı tavsiyeler edebileceğim bir profesör var, şişli Mecidiyeköy prf. Aytül Çorbacıoğlu Esmer kendi kliniği var ve çok bilgili herseyi en ince detayına kadar inceleyen bilgilendiren bir dr muayenesi geçen yıl 750 idi ama perinatologlar genelde bu civarda tavsiye ederim.

Başarı Hastanesi’nde yaptırdım dün 1000 TL ye

4 gün sonra