[silindi] hunilimom sıcak ah çok kötü hele ben Trabzon’da yaşıyorum nem var ölüyorum 😂 evet deniyorum hiç kesmedim ama faydasini göremedim sen peki 😂😂
hunilimom [silindi] bende hiç kesmedim ama günler uzadı haftada bir felan oluyor bende Kocaeli’deyim nem çok büyük kızım da da uzun zaman yapmamıştık yaptık ertesi gün doğurmuştum 😂😂
[silindi] Meryem_41 benimde var ama hafif vurup geçiyor vajinam çok ağrıyor adım atarken acıyor çok sendede öyle mi
Gizem260 Serife_ee valla hiç sancı belirti falan yok 37+0 da çatı muayenesi oldum ondan sonra o gün adet sancısı gibi ağrım oldu biraz sonra geçti
[silindi] Sizinde son haftalarda otururken midenize sanki bebek midenize dayaniyormus gibi sertlik hissediyormusunuz içinizde
Ranammmm Serife_ee 2 980 gr doğdu şimdi 4 aylık olduk şükür hiçbir sıkıntımız olmadı küveze de alınmadı
dilarabltc Kızlar bizde 37+4 yiz dun çati muaynesi oldum 1 parmak aciklik var dedi ama sanci yok dedi ve vajinayla anüs arasindaki kaslar çok sertmiş bebişi 3.5 kadar dogurabilirmişim yırtiklar olabilirmis bu durumu yaşayan var mı
dilarabltc [silindi] kuzu bende 37+4 deyim 1 cm aciklik varmis ama vajinadaki kaslar cok sertmis normal zor olur biraz dedi ama normal istiyorum ilk gebeligim perine masaji ise yariyormus cok doktorum tavsiye etti sizde deneyin isterseniz
[silindi] dilarabltc banada çatımın çok güzel olduğunu çok güzel doğum yapabileceğimi söyledi ebe perine masajini bı yapmadım biliyorum ama bu akşam onuda deneyeyim bari 🥰😂
dilarabltc [silindi] yap yap bende denicem özel jelleri varmis ama doktorlar zeytinyagiylada yapilabilir dedi daha napalim bu bebisler icin 😀😘