Sevgilibocuk Majun yıkadım utuledim sorun yaşamadım şükür baskı kalitesi iyi seçtiğiniz modele göre değişiyor gayet iyi yazıları benim ön ve arkada mevcut fotoğraf yüklemeyi beceremedim yoksa eklerdim 🙈
Pelinakcn Melekprenses yetişir, ben sipariş verdikten sonra bayram tatili girdiği için araya uzun sürdü. Ama 2 haftada falan gelir büyük ihtimalle
Michail Majun ben cok parcali yaptirmadim tulum sapka eldiven ayaqqabisi vardi trendyoldan adenbaby hastane cikisi yazarsaniz cikar cok beyendim cok guzel yapdilar
Gamzebldu Majun İnstagramdan yaptırdım Bebesoil sayfasından çok memnun kaldım ve defalarca yıkamama rağmen renkleri halâ çok güzel başta tereddüt etmiştim kesinlikle alacak olan herkese tavsiyemdir
Rozmira Kesinlikle aklima tasarım diye bi sayfa var orda yaptırın okadar kumaşı güzeldiki pamuk gibi okadar güzel yaptılarki sonuna kadR paralarını hakediyorlar. 450 tlye 10 parça
Esnatk Majun lohusahamile.com dan yaptırdım çok da memnun kaldım gayet ozenli ve yumuşacık tavsiye ederim
Aycabatu Bebesoil sayfasından yaptırdım yumuş yumuş kalitesi baya iyi ve sadece 325 TL 11 Li hastane çıkışı 😘