Edabykl Majun henüz yaptirmadim ama bende Instagram’da bitane buldum cok hosuma gitti web sayfasida var ordan yaptiricam https://www.astralbaby.com.tr/collections/hastane-cikis-setleri/12li-hastane-cikis-setleri/tacli-gokkusagi-desenli-isimli-organik-12li-hastane-cikisi/?attribute_pa_sapka-tipi=duz-sapka&utm_source=IGShopping&utm_medium=Social dedigim sayfa burasi
Sevgilibocuk Majun bebeqon da yaptırdım çok memnun kaldım Instagram sayfaları var ordan bakabilirsiniz
Majun Sevgilibocuk baskı kalitesi ve kumaş kalitesi nasıl acaba bı de tulumda arkadaki baskı büyük mü arka kısım resmini koymamışlar
Melekprenses Pelinakcn ismine karar verirsek bende oradan yaptırmak istiyorum model beğendim nekadar sürede elinizde oldu kargo benim son 2 ayım kaldı yetişir sanırım
93Sinem93 Majun İnstagram laresparty diye bir adres var oraya yaptırdım uzaktan tanıdığım biri zaten sayfa sahibi Ürünleri hoşunuza gider eminim.
Sevgilibocuk Majun yıkadım utuledim sorun yaşamadım şükür baskı kalitesi iyi seçtiğiniz modele göre değişiyor gayet iyi yazıları benim ön ve arkada mevcut fotoğraf yüklemeyi beceremedim yoksa eklerdim 🙈
siriniko2511 Fiyatı astral baby gibi sayfalara göre biraz pahalı ama instagramda lisa tasarım sayfasına sipariş verdim modelleri çok güzel umarım ürün de güzel gelir.
Pelinakcn Melekprenses yetişir, ben sipariş verdikten sonra bayram tatili girdiği için araya uzun sürdü. Ama 2 haftada falan gelir büyük ihtimalle