Sehrbnon122 Aslanbuse23 canım ben 22 haftalık ikizlerime hamileyim ve hic bisey yemiyordum suana kadar hep kustum ama kaşar ve muz yiyordum 5 kilo vermişim ama 20 haftada ikizlerimin biri 460 gram Bitanesi de 450 gram dedi doktorum gayet iyi dedi ben şaşırdım nasıl bu kadar fark olur kilo almışlar diye ama kaşar ve muz cidden aşırı iyi gelmiş demekki
Knergiz Aslanbuse23 leblebi ceviz badem muz. Ben en başlarda çok tükettim oğlum ileriden gidiyordu 😊 azalttım normale dönmüş özellikle leblebi bende kilo aldırdığını düşünüyorum
Ogretmen_Anne_ Aslanbuse23 benimde bir hafta geriden geliyo 35 haftalığız düzgün besleniyorum yinede böyle düzenli kilo alıyor ama bi haftasını yakalayamadı karın çevresi olarak. Doktorum anne baba zayıf olduğu için bebişte öyle olabilir dedi yani ama muz kuruyemiş yoğurt süt çok tüketiyorum
Aslanbuse23 Sehrbnon122 2 haftadır her gün yiyorum umarım iyi gelmiştir benimkinede cuma günü kontrolüm var ❤️
M21052022 Sehrbnon122 ben kaşarı tostta yiyorum tek yiyemiyorum yine faydası olur mu acaba bilginiz var mı?
Sehrbnon122 Aslanbuse23 gelir canım 2 tane kaşarlı tost ye günde ben öyle yapıyorum karnım yok diye üzülüyordum kilo almamıslardır diye ama cok şükür iyiler di
Unlukacar Aslanbuse23 valla canım ben 35 +4 de ilk doğumumu yaptım suyum gelmişti bebeğim 2795 kg doğdu ben hep böyle beslenmiştim şimdi 2. Gebeliğim ilk doğum erken olduğu iÇin bınun da erken doğma riski var yine aynı besleniyorum bebeğimin kilosu gayet iyi 🥰
Kilicbebek Aslanbuse23 değil genetik ne yaparsanız yapın olmayınca olmuyor. Sağlıkla beslenin gerisinç çok takmayın
Silanur Ogretmen_Anne_ 35 haftada kaç kilo çocuğunuz bende 35 hastayım doktorun biri iyi diyor biri geride diyor
GamzeDs Ogretmen_Anne_ ben de 33+3deyim 29 haftalıkken göbek çevresi 3 hafta geriden geliyordu. Yarın kontrolüm var. Bu 4 haftada kaşar muz kuruyemiş tükettim düzenli olarak inşallah gelişimi de düzelmiştir.
Dilooo Kaşarlı tost mantıklı ben hamilelik boyunca yedım cok severım bebegım gayet iyi kilosu ama son zaman doktor karpuz cok yeme daha fazla kilo almasın bebek dedı karpuzda baya etkılıymiş canım
M21052022 Dilooo Günde Ne kadar tüketiyordunuz karpuz acaba? Hemen hemen 1 tabak, 2 tabak? Öğrenebilir miyim :)
Muhammedalininannesi Süt ve bol meyve çok güzel kilo aldırıyor ve boyunu da uzatıyor gerçekten. 36. haftamda bebeğim 3.700 gram ve boyu 52 cm di. Eğer ölçümler doğru ise, yanılma payı olabiliyor bazen.
Ilkannelikbu Muhammedalininannesi masallah cok güzelmis ölcüleri bebişin. Gebelik şekeriniz çıkmış mıydı bu süreçte