Burcu1101 İlk beta 266 çıkmıştı 1 hafta sonra gittim karından keseyi gördük 4+5 haftalık 10 gün sonra tekrar gel dedi cuma tekrar gitcez inşallah
Kubra_6 Mehtapkz adetime 2 gün vardı 37 ile öğrendim 6. Haftamda gittim keseyi gördüm 7. Haftamda kalp atışını duydum canım
Elifmstf Mehtapkz ilk bebegimde 24.4tu 5+2 haftada kese 6+2de kalp atışı duyuldu. 2.de 2163ilk değerim 4+6da kese gördük ama 7+1de kalp atışı duyuldu
freuze Mehtapkz 5+0 da kan verdim 4126 çıktı. 5+2 de doktora gittim. Keseyi gördük. 6+2 de bebeği ve kalp atışını gördük. 🌿
Mehtapkz freuze saglikla kavusun canm demekki 4000 ustu karindan gozukuyor sanirim bende hsp yapip ole randevu alayim cnm
Kubra_6 Mehtapkz öyle yap canım ama hiçbir zaman olumsuz düşünme iyi düşün herşeyin iyi olsun 😍 umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız 🤍
Bebeginehasret Son Adet tarihim 2 temmuz ama ben 26 temmuzda idrar tahlilinde var cikti 28 temmuzda beta da 442 cikti yarin 4 agustosda doktora gidicem görurmuyum acaba bende
AysUysal Bebeginehasret benimde son adet tarihi 2 temmuz ne zaman gideyim kararsız kaldım ama büyük ihtimalle önümüzdeki cumartesi veya pazartesi gdeyin diyorum kese için
Mehtapkz Papatyam38 Cok guzel degerle ogrenmissin cnm saglikla kavusun bende bi 10 gun bekliyim ozaman
Papatyam38 Mehtapkz amin canım hayırlısıyla inşallah sende güzel haberler alırsın umarım buraya da yaz mutlaka güzel haberlerini dualarımızla bekliyoruz 🌸
Mehtapkz Aycicegim6442 yaa cok guzel yazmissin saglikla ilerler insallh hersey canm Allah razı olsun haber bekliycm senden ❤️🤲
Aycicegim6442 Mehtapkz Rabbim gönülden isteyen herkese nasip etsin kimselere aratmasin saglikla kucagimiza alalim kolay bir hamilelik gecirelim sıkıntılı günler geride kalsin artik guzel gunler bizi bekliyor
carmellawaldorf Mehtapkz reglim 1 gün geciktiğinde kan tahlili vermiştim 1420 çıkmıştı, ertesi gün vajinal ultrasonda da kese görünmüştü 5+1’ken :)) kalp atışı için bi 10 gün sonra tekrar gideceğim :))
Mehtapkz carmellawaldorf ahhh canm sen cok guzel degerle ogrenmissin saglikla kavusun canm benim daha yolum uzun sanirim adet gunum bugun adetten once oan verdm iste pazartesi 66 cikti smdi betayi bekliorm
Mehtapkz gozdetrhn vajinal ultrasonda deglmi cnm ben gobekten istedgm icin bekliyim diorm ama bilemedim