Mehtapkz Merhaba kızlar ilk beta degeriniz neydi ve ilk ogrendiginizden kac gun sonra kese icin gitmistiniz acaba (Hamile olanlarimiz Allah’ım saglikli sihatli kavustursun) (Doganlarimizinda bir omur boyu saglikli sihatle buyumeyi nasip etsin 🤲🤲) Allah’ım
Papiiii Mehtapkz genelde canim adet gecikmesinden 15 gun sonra gidilmesi iyidirr beta degerinn 10000i gecince gitmek en iyisii. Normalda 5000i gecincede gidiliyo ama en net ve iyi gormek icin boylesi iyi bencee ama yinede sabirsizsan sen bilirsin
Momy_eyyuptalha Mehtapkz ilk beta değerim 15 idi adet günüm yapmıştım 10 gün sonrası kese için çağırdı doktorum beta bakmak içinde çağırdı 3989 çıkmıştı beta o zaman keseyi görmüştük
Mehtapkz tazebiranne_hg04 Evet cnm ama genelde betaylada alakali diolar kesyi haftaya gore degilde meseka ben karindan baktrmk istyrm ama beta tam olarak kacken bakilior acaba
Nurersz 5 gün gecikmeyle test yaptım ilk değerim 475 çıktı ama kese ve bebek gözükmedi 6+1 de gittim kese göründü 😊
Mehtapkz Nurersz saglikla kavusun canm benimde bat bugun kan verdm bekliorum pazartesi verdgmde 66 idi insallh artmistr
ilaylayy Ben ilk öğrendiğimde betam 12.88 çıkmıştı daha adetim geçmemişti yani bide geç döllenmeyle beraber 6 hafta da alttan nokta kadar gördük şükür
eleanor68 Mehtapkz 3000 olduğunda kesin net görünüyor canim kese. Benim ilk 890 cikmisti ertesi gün hemen kadın doğuma gittim kese görünmedi sonra her gün 2 katı değerlerin arttığını söyledi doktorum 4 gün sonra falan keseyi gördü net olarak :)
Mehtapkz Minikannesi00 Demekki 4 binlerde karindan goruluyor ozaman bende hesap yapayim ole gideyim dimi cnm lekelenmem yada kanamam olmazsa beklerim bence
Mehtapkz Papiiii yok kuuzm ya beklerim ben yeterki saglikla ilerlesin beta gec gitmek adina bir onnlemnalinmasi gereken sey varmi die merk ederm sadece ama lekelenmem kanamam olmadgi surece bekleyeblrm bence 🤲❤️❤️
Mehtapkz Momy_eyyuptalha Ayyy saglikla kavusun canm benim nasl bekledin 10 gun ben bir gun zor bekliorm ya off
Momy_eyyuptalha Mehtapkz göz açayıp kapayıncaya kadar zaman geçiyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻❤️
Papiiii Mehtapkz aynen lekelenme kanama yoksa bence biraz beklemekden birsey olmaz.Zaten ne olucahi varsa o olur
Aycicegim6442 Mehtapkz ben adetten 5 gun once 14 ile ogrendim ertesi gun 31 di adet gunu 26 temmuz 160 di dr ile gorustum 5 agustos cuma gel dedi 5+5 de gidecegim kese gorunurmu bilmem ama en azinda tahlillerim falan yapilir alttan bende istemiom sana haber ederim eger gorunurse sende tam 6 haftalikken falan gidersin
Papatyam38 Mehtapkz 2115 le öğrendim acildeki doktor 4 haftalık olduğunu söyledi 10 gün bekledim 6. Haftanın ilk gününde doktora gittik keseyi karından gördük
Mehtapkz Papatyam38 Cok guzel degerle ogrenmissin cnm saglikla kavusun bende bi 10 gun bekliyim ozaman
Meresss Mehtapkz ilk betam 429 du 10 gün sonra gittik tek kese bi hafta sonra gittiğimde iki kesem vardı kızlarımı bekliyorum sağ salim gelsinler inşallah
Smnl Mehtapkz 4 gün gecikmeyle test yaptım pozitif çıktı. 2 gün sonrasında doktora gittim ( yani 6 gün gecikme olmuş oluyor) kese göründü betaya bakılmadı. Bu 2. Gebeliğim ikisinde de aynı oldu.
Mehtapkz Aycicegim6442 yaa cok guzel yazmissin saglikla ilerler insallh hersey canm Allah razı olsun haber bekliycm senden ❤️🤲