Tubace Anne4142 ben Hindistan cevizi yağı kullandım normalde yağ kötü kokmuyor ama sürüp kıyafet giyince kıyafete kötü bi koku siniyor. 2 kez yıkadığım halde hala çıkmadı kokuyor kıyafetlerim
Muk Anne4142 insia kremin kokusu kıyafetlerden çıkmıyor. Zaten kıvamı çok yoğun ağır bi krem. Lierac bi tek sürerken kokuyor sonra asla kokmuyor ne vücutta ne kıyafette. Hindistan cevizi yağı güzel kokuyor fakat kıyafette kötü koku yapıyor ve yıkanınca çıkmıyor. Bio oil yıkanınca çıkıyor çok rahat kullanıyorum. Yani tek çıkmayan insia krem ve Hindistan cevizi yağı.
Anne4142 Muk ay sadece bende değilmiş kafayı yicem koku hassasiyetim var 35 haftalığım kokmayan kıyafetim kalmadı badem ve kantaron da kullandım bolca . Kurutma ve çamaşır makinam bozuldu zannettim bir ara. Yumuşatıcı boca ettim herhalde sıcakta iyice pamuklu kıyafetlere nüfus ediyor koku
Muk Anne4142 bende 36 haftalığım dediğin gibi kokmayan kıyafetim kalmadı. Bazı kıyafetlerimi artık gözden çıkarıp attım çöpe çünkü dolabımı açar açmaz koku yayılıyordu. 1 ay önce Çatlayama başlayınca dedim nasıl olsa bi işe yaramıyor diyip kullanmayı bıraktım kremi. Sadece bio oille yola devam.
Anne4142 Muk aynı durumu yaşıyorum aşırı sinir bozucu kremlere döndüm ben de ne bulursam sürüyorum ama badem Hindistan ve kantaron yağı hariç. 35. Haftadayım ben henüz çatlağım olmadı ama
Brcavsr Semayurdakul olsada az olsun bari çok çatlak olması baya kötü bir görüntü oluşturuyor zayıflayınca. İnşallah olmaz🙏
Aysnrfth Kleopatra- bende 32. Haftada başladım üstelik kalça ve bacaklarda 😐 henüz göbekte birşey yok
lunam Aynısefa yağı balsamı, hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı kullandım dönüşümlü olarak. Ne hamileyken ne de doğumdan sonra çatlak oluşmadı. Tabi bir de bol su tüketmek gerekiyor.
Furkan-Rukiye35 Cemre121 Aynen canım tabi bende yok herkesin vücut yapısı farklıdır belki ama ablamda 3 sezeryan oldu onda da yok;) sadece dikiş çizgisinin orası kabarık duruyor o da normal çünkü deriyi 9 kat kesip dikiyorlar ;) ama baktığın zaman dümdüz göbeksiz bir anneydim;) ki tekrar çıkacak;)
ZenKen Bengulce ilk gebeliğimde lierac ve bio oil kullandım, son 20 gün çatladı maalesef göbeğim. Şuan ikinci gebeliğim doğuma son 16 gün sadece vazelin sürüyorum ilk doğumun çatlakları dışında çatlak yok. Yeni çatlak oluşmadı şükür 🙄
Eelliiff1234 Pera34 bende 7. Aya kadar çatlamamıştım ama şimdi birden çatladım karnımın alt taraflarından sadece bende sadece sarı kantaron yağı sürüyodum ama düzenli kullanmadım yalan yok 😃 takmıyorum ama çatlarsam çatlayım bebeğim sağlıklı olsunda ilerde eşim çok rahatsız olursa çatlak tedavisine göndersin napıyım 😂😂
Anne4142 Eelliiff1234 tetikte bekliyorum annem 4. Ayında çatlamaya başlamış çok hızlı kilo almıştım diyor. Ananem 5 çocuk doğurmuş 1 çatlağı yok. Genetik ve çevresel faktörler bakalım bende nasıl etki edecek 🤭
Edoliiiiiiii seymaanurr bende aynı şekilde bebek yağı kullandım sabah akşam. Doğumuma 1 hafta var ve hiç çatlağım yok çok şükür
Tarik-Doruk10 Hiçbir şey kullanmadım hiç çatlak olmadı ilk hamileliğimde sanırım bünyeye göre değişiyor.Bir de iç karnım genismis galiba 4 kilo doğdu oğlum hemşireler hiç de karnı yoktu demiş😄Aman sağlıklı olsunlar da çatlak filan boşverin